Ez most egy új trend?
A héten voltunk tengerparton nyaralni és több külföldinél (nem csak fiataloknál) látszott, hogy a rövidnadrág szerű fürdőgatya alatt alsónadrág is van.Ez miért van, vagy egy új trend?
16L
Te miről beszélsz? Senki nem szégyelli azt hogy férfi, csak azért mert kényelmetlennek talál egy bizonyos fazonú ruhadarabot.... :D
Mert az kényelmes, hogy kijössz a vízből és mindenhol tapad rád, lépni sem tudsz, vízes marad órákon át.
Ami meg tart is mert ezt írtad fő pozitívumnak, és szabadon mozoghatsz benne az kényelmetlen. Aha..
"Mert az kényelmes, hogy kijössz a vízből és mindenhol tapad rád, lépni sem tudsz, vízes marad órákon át."
Nyilván van akinek az a kényelmes, hiszen hordják.
Nyáron a strandon amúgy szerintem is kifejezetten kellemes egy hűs vizes ruha, én nő vagyok de szoktam bevizezet pólót, kendőt viselni a strandon hogy hűtsön a parton.
Igen hordják, azért amiért előbb leírtam.
Mellesleg meg ne egy nő próbáljon meggyőzni egy férfi ám de eszetlen viseletről!
Én sem okoskodok a bikini fajtákkal kapcsolatban melyik a kényelmes.
Ellenben a fecske fürdő gatya hasonló a nőihez, vajon miért nem cserélték le a nők is buggyos rövid gatyára..?
Ha olyan jó a vizes ruha a mekegben..
"Én sem okoskodok a bikini fajtákkal kapcsolatban melyik a kényelmes."
Ember, én csak annyit írtam hogy feltételezhetően mindenki olyan fazont hord ami neki, a viselőnek kényelmes.
Értem hogy neked van valami langyi fecske-fétised és emiatt felháborít hogy nem mindenki hord azt, de fogadd el hogy mindenkinek joga van a saját komfortját a te vágyaid elé helyezni.
"vajon miért nem cserélték le a nők is buggyos rövid gatyára..?"
Én pl azért nem mert nem találok a boltok polcain olyat ami megfelelő anyagú és fazonú lenne erre a célra.
Plusz, mint írtam, azért mert már van bevált megoldásom.
Látod? Te is az általam említett réteg közé tartozol, kibújt a szeg a zsákból, nálad is!
Nem a kényelemről van itt szó, hanem arról, hogy szerinted is langyi aki ilyet visel.
Szerinted mindenkinek a térdig érő függöny a kényelmes, ha az arányokat nézzük?
Áh, dehogy nem innen fúj a szél, te is előítéletes vagy nő létedre mint ezek a buta fiúkák.
Jobb kifogást találj ki arra hogy te miért csak a bikini alsónál vagy leragadva!
Én legalább értelmes érveket soroltam fel a fecskével kapcsolatban.
"szerinted is langyi aki ilyet visel"
NEM. Szövegértés. Te érzel vágyat hogy más férfiakat nézegess fecskében és dühít ha mást hordanak.
"Szerinted mindenkinek a térdig érő függöny a kényelmes"
Nyilván nem, de nem is visel mindenki "térdig érő függönyt". :)
Nincs gondom a szövegértéssel, elő jött belőled a beteg én.
Más férfiakkal nézegettetem a cuccom?
Bocsánat! Strandon rövid gatyába legyek?
És a nők a tangás bikinijükben? Nem más nőknek mutogatják a seggüket?
Kis langyikák igaz?
Én meg majd kitiltatom a férfiakat mert nem szeretném függöny mögé rejteni magam, mert mindenki engem néz nyilván..
Jesszus fhasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!