Hol vesztek 5. osztályos gyereketeknek ünneplőt? (lánynak blúz kellene) Ma végigjártam pár boltot, de nem találtam sehol sem.
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 15:57
1/12 A kérdező kommentje:
olyan elegánsabb blúzra gondoltam, nem arra a hagyományos egyszerű fehér blúzra.
2022. aug. 25. 16:02
2/12 anonim válasza:
Azért az sokat segítene, hogy milyen településen, mert Mucsaröcsögével nem leszel kisegítve.
Egyébként mi anno mindig a kínaiban találtunk, a tavaly a gimit amikor kezdte a kamasz, a matrózblúzzal voltunk meglőve, mert mindenhol lehetetett kapni, de csak óvodás méretben (nem is értettem a logikát), így megkörnyékeztem egy ismerős varrónőt, aki ugyan addig még olyat nem csinált, de valahol el kell kezdeni mindent alapon vállalta, és meg is oldotta ügyesen a feladatot.
3/12 anonim válasza:
Mi mindig a kínaiban veszünk. Egyszerűen máshol én sem találok.
6/12 anonim válasza:
Auchanban vettem még augusztus elején.
7/12 anonim válasza:
Sehol. Bizton állíthatom, hogy fehér blúz nélkül is elkezdődik a tanév. (Mondjuk nálunk senki nem vesz fel ünneplőt. Szimplán időjárásnak megfelelő ruhát vesznek fel a gyerekek. Lehet, hogy érdemes lenne szorgalmazni máshol is ezt a megoldást...)
8/12 anonim válasza:
Nyíregyházán a Skálában sok ünneplő ruha van gyerekeknek. Én ott fogok venni. Oviba még direkt nem kérnek fekete-fehéret,mindig kihangsúlyozzák. Oda egyberuhát szokott felvenni ünnepségekre.
10/12 anonim válasza:
Én is általában a kínai boltokban veszek.
Most be is vásároltunk, de az új suliban meg közölték, hogy évnyitóra nem kell ünneplő, na, nesze neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!