Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőtt méretben hol lehet...

Felnőtt méretben hol lehet kapni tornadresszt?

Figyelt kérdés
Tornadresszt szeretnék magamnak de nem tudom kapható e itthon felnőtt méretben, vagy inkább külföldről lehetséges? Kb 188-as ra lenne szükségem.

2022. aug. 19. 12:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Néztem én is ezt az oldalt. Tök jó hogy ilyen sok félét lehet ott rendelni. Már ki is néztem magamnak egy párat, szerintem azt meg is rendelem. Mert a méret végett nem sok lehetőség van. Itthon 176 os a legnagyobb tornadressz. Az biztos nem lenne jó.
2022. aug. 21. 12:36
 12/13 Metionin ***** válasza:
100%
Alin meglepően jó minőséget is lehet kapni, csak nagyon olvassátok el a véleményeket.
2022. aug. 21. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ali LZCMsoft én ilyen "márkájú" tornadresszt rendeltem magamnak, ez egy tényleg nagyon jó minőségű, és gyakorlatilag nem tud tönkre menni, az anyaga nagyon jó erős, és még is enged, és van belőle nagy méret is én 3xl est rendeltem belőle. Ez 90-100kg ra tökéletes de lehet elég lett volna a 2xl es is, de ezt ki kell tapasztalni. De az biztos hogy nagyon jó minőségű és mikor fel veszem egy olyan érzés van bennem hogy soha nem akarom le venni. Annyira szépen illeszkedik a teljes felső testre mint ha nem is tudom mi lenne. Ráadásul több verzió is van. Van cipzáros is meg van olyan ami olyan mint egy body alul van három patent, azok is nagyon jól bírják nem engednek el, ez mondjuk elég praktikus mert ha nagy wc van, akkor nem kell teljesen le vetkőzni hozzá, csak szét kapcsolod és mehet is. Ezt csak ajánlani tudom. És minden féle színben kapható.
2022. aug. 23. 07:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!