Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért jó az a ruha, ami éppen...

Miért jó az a ruha, ami éppen takarja a popsit?

Figyelt kérdés

És folyamatosan húzogatni kell lefele, nehogy túlságosan felcsússzon és köszönjön a muffline.

Ha valaki ezt akarja, akkor vállalja, ne húzogassa, meg takargassa.

Ha valaki szégyellős, akkor vegyen fel mást, amiben komfortosan érzi magát.

De ennek a kettőnek a kombinációját nem értem.

2022. aug. 14. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Nekem van olyan ruhám, ami a térdemig ér, viszont sajnos az anyaga miatt csúszós, így ha felveszem, akkor húzgálnom kell lefelé, mert nagyon csúszik felfelé.

Semmi baj nem lenne az általad említett ruhával, ha jó minőségű anyagból készült volna, ami nem csúszós.

2022. aug. 14. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Maga a ruha/szoknya tetszett, és olyan rövid fazonban árulták, úgyhogy azt vettem meg. De ezek alá mostanában fel szoktam venni egy vékony pamut nadrágot, akkor nincs gáz akkor sem ha felcsúszik. Ahogy mozog az ember, változik a szoknya hossza. Ami simán sétálni jó, az könnyen felcsúszik ha leülök valahova.

Amúgy mi ijesztő van abban a szóban, hogy PUNCI esetleg PINA? Annyira gáz, hogy elvileg felnőtt férfiak félnek leírni, és ebből lesznek az ilyen borzalmak. Még a muffot értem, oké, ezer éves szleng, kicsit hímsovi, de belefér. De muffline? Komolyan? Egy szűz 14 évestől elfogadom, de egy férfi növesszen már tököt, és merje nevén nevezni a női nemiszervet, különben élőben soha nem kerül egy közelébe sem.

2022. aug. 14. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor felpróbálta, akkor valószínűleg nem érezte, hogy túlságosan rövid. Nagyon sok ruha van, ami egy helyben állva a próbafülképen elég hosszúnak tűnik, aztán már csak akkor derül ki, hogy felcsúszik, amikor az ember megvette és elmegy benne sétálni, leül valahova, stb.
2022. aug. 14. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmasan meleg van de nem akarjuk hogy bármi kilogjon
2022. aug. 14. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Hát jolvan.Ez a takargatósjáték.Én így hívom.

A strandon nem baj hogy mindenki lát mindent.De ha már utcán megy ugyanaz a személy egy testet kiadó ruhaban,akkor az borzasztó.

Fene se érti ezt.

Az emberiség mondjuk amúgy sem a logikájáról híres.

Pld bexarik, hugyozik az élővízeibe ,meg ilyenek jutnak eszembe..

2022. aug. 16. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam már 4×, amit a 3as leírt.
2022. aug. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!