Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elrontotta a varrónő a menyass...

Elrontotta a varrónő a menyasszonyi ruhám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elmondtam az elképzeléseim,kiválasztottuk az anyagot,a csipkét,stb. Azt mondta az első próbán még lehet mindent változtatni. Ahha,csak a felső részéhez betett a csipke alá egy barna anyagot és nem tetszik. Mondtam neki, de azt mondta újra kene kezdenie az egész ruhát, es kevés mar az ido..rak rá több csipkét,hogy ne latsszon. Ezzel meg is békélnék talán,de egyszerűen tök hektikus a felső része,ossze vissza random vannak rajta a csipkek :( egyszerűen végtelenül szomorú vagyok. Nemsoká itt az eskuvom es nem lesz szep a ruhám..vagy ha veszek másikat gyorsan akkor is... fizessek ki valamit ami nem tetszik? Raadasul nem olcsó kicsit sem..Megbeszéltük min változtasson de ezek alapján egyszerűen nem bizom abban, hogy ez szép lesz. Ti mit tennetek?

2022. aug. 12. 08:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja a csipke azert random,mert kivágta a csipke motivumait es ujra elrendezgette..azt hittem a csipke ugy ahogy van rakerul egy anyagra es kesz..
2022. aug. 12. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jobban meg kellett volna tervezni, jobban át kellett volna beszélni előtte.

Pl. "azt hittem a csipke ugy ahogy van rakerul egy anyagra "

Ezt is meg kellett volna beszélni. Kellettek volna rajzok, minták, tervek. És ha valamit máshogy csinálni, mint ahogy terveztétek, akkor számon lehet kérni.

De ha semmi ilyen nem volt, akkor nehéz számonkérni, mert nincs mire hivatkozni.

Ha nagyon nem tetszik, akkor biztosan vennék másikat, készen.

2022. aug. 12. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizeted kim de ezt csak akkor teheted meg ha le vannak papirozva a feltelek
2022. aug. 12. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon nagyon szomorú eset, főleg hogy mennyire sokba kerül egy ruha varratása, az anyaga, stb...

De most így utólag nem nagyon van mit tenni. Ha szét van a csipke vagdosva abból már nem lesz soha egész. (vagyis össze lehet dolgozni kézzel, de az olyan irdatlan munka hogy senki sem fogja elvállalni, vagy rámegy egy kocsi ára)

2022. aug. 12. 12:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem papíroztunk le semmit, illetve azt beszéltük, hogy az első próbán barmin lehet módosítani, erre kb kész ruhával állt elém.:S
2022. aug. 12. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlezem valami mezei varrónőnél varrattad 1-2-300 ezerért.

Valószínűleg balhét fog csapni ha nem fizeted ki.

Őszintén szólva nem tudom mit tennék a helyedbe. A kommunikáció mindkettőtök részéről megcsúszott, tehát már a leírásból is átjön, hogy te sem beszélgettél megfelelően, így nem háríthatjuk rá a varrónőre a hibáztatást.

Amit mindenképp javaslok bárhogy is döntessz a fizetéssel kapcsolatban: csakis olyan ruhába menj férjhez ami tetszik. Ha végül ez a ruha nem jön be, keress mást, de semmiképp se házasodj olyanba ami nem tesz boldoggá és nem érzed magad szépnek benne.

2022. aug. 12. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Megtartjátok az esküvőt 1 év múlva, akkor csak az évet kell átírni a meghívókon.
2022. aug. 12. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Mikor lesz az esküvő? Mennyibe kerül a ruha? Van kép róla esetleg?
2022. aug. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!