Randira megyek. Mondanátok jó összeállításokat?
Alakom: vastag comb:S, szélesebb csípő, vékony derék, nagy mell
Mit ajánlotok, mibe menjek, ami jól is áll?
egyébként sétálni megyünk. (:
14/L
Kockás ing, farmer, tornacsuka.:D
Vagy ha nőiesebbet szeretnél, magassarkú (amiben tudsz sétálni kilométereket), tunika (mert ápol és eltakar).
köszii. ezekre gondoltam már én is.. :D
ha a tornacsukát választom akkor a sima fekete, vagy a fekete-pink konzervemet vegyem fel?:D
nem vagyok tiniribi csak éppen k*rvára nem tudok vigyázni a cipőimre sajna.. =/
minden eddigi tornacsukám 3 hétig bitra maximum, ezért vettem konzervet, és már az első kb. 1 éve megvan, és semmi baja
nem. bokacsizmában leszek.. :D
így ősszel ha latyak van akkor meg gumicsizmában. :)
igen, 1.randi :)
hát csak láttuk egymást párszor, és egyszer leszólított, azóta szoktunk beszélni, és elhívott randira :D
Hasonló alakod van,mint nekem.Téged is idegesít a széles csípő?
Elmondom,mit vegyél fel.:P
Farmer csőnadrág (mindenképpen sötét színű!),világos színű (lehetőleg apró mintás) póló vagy ing,a csípődre egy vékony fekete övet és egy tornacipőt vagy magassarkút (utóbbi nyújtja a lábaidat,meg a vastag combodon sem lesz túl sok figyelem..:P).
köszönööm :D
jaa..eléggé zavar.. :D
amúgy magassarkút nemakarok felvenni, mert egyáltalán nem a stílusom. jó ünnepségekre velveszem a 10centiset, de hétköznapokra nem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!