Nagyon sokan miért nem tudnak lemondani még a legnagyobb nyári melegben sem a zokniról és a cipőről a papucs vagy szandál javára?
Szerintem speciel MINDEN lábfej csúnya. :D
A "szerintem" szó jelentését ugye tudod? Nem, SZERINTEM nem létezik olyan emberi lábfej, ami ne lenne ronda.
Emiatt IS hordok zárt cipőt, de mások lábfejét is utálom látni.
Mert nekem így kényelmes. Nem mindegy amúgy neked?
Szerintem sokkal igénytelenebb, mikor tiszta mocsok valakinek a papucsban/szandálban a lába, ráadásul olyan csúnya az emberek többségének a lábfeje.
Férfi vagyok, lábaim nem csúnyák, de nem hordok egyiket sem utcára. Papucsot csak udvarra és strandra. Nekem semmi bajom a zárt cipőkkel még ha ömlik rólam a víz (pl sport) se. Meg szerencsére büdösödni se szokott.
Szóval ha nincs bajom velük, miért ne ragaszkodnék hozzá? Másfelől stílus nem elhanyagolható plusz nekem kényelmes is. Szemszögemből egyértelműen a cipő nyert.
Zokni pedig kell, szóval minimum egy boka/titokzokni mindig van rajtam. Egyrészt higiénia, másrészt kényelmet nyújt és nem dörzsöli ki a lábam a cipő, ha az arra hajlamos.
De egyébként még akár egy hosszú farmerban is elvagyok egész nap, nem egyszer van rá példa...
"Ha valakinek attól melege van, hogy a lába zárt cipőben van, az orvosi eset."
Ez nagy butaság, a lábfejen keresztül jelentősen tud hűlni a test.
"a talp jó csatakosra tud izzadni"
A nyitott szandálban tud csatakosra izzadni, a zárt cipőben meg nem? :) Megsúgom, hogy a gombák a meleg, sötét helyeket szeretik, tehát egészségesebb szandált hordani a nagy melegben, mint zárt cipőt.
"égeti a nap a lábfejet."
Kell rá kenni magas faktorszámú naptejet. Mint minden más szabad bőrfelületedre is nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!