Hol lehet eladni jó minőségű használt/mérethiba miatt nem is használt ruhákat?
Próbáld meg a ruhákat egyesével feltenni marketplacere, ha eddig nem így csináltad persze. Add meg a lehető legtöbb címkét ami jellemzi a ruhát (pl egy farmernél: kék, hosszú, szűk, stb.)
Mostanában nekem sem megy annyira az eladás, pedig 1000-1500 Ft-ért teszek fel 1x hordott ruhákat. :D
Ruhás csoportokban is érdemes, márkához tartozó csoportban, pl nekem a ruháim 90%-a H&M, szóval benne vagyok egy H&M címkés és használt csoportban.
Meg van, hogy már hónapok óta fent van, amikor valaki ír, szóval a türelem ilyenkor fontos :D
Esetleg próbáld meg a gardróbcsere oldalt, bár nekem is minden eladó ruhám ott is meg van hirdetve, sokszor tele van vele a hócipőm, de egyelőre több mindent adtam el ott, mint marketplacen.
Budapesten a swappis ruhforgóban lehet pontokra váltani és levásárolni
Ha sok feles időd és energiád van akkor fb marketplacere töltsd fel
Van még a remixshop de ott nagyon válogatosak, hibátlan ruhákat is sokszor elutasitanak
Nézd meg a Vaterát. Ott van ugyan jutalékrendszer de sokkal biztonságosabb is, mint a fent említett oldalak.
Arról nem is beszélve, hogy megspórolsz sok bosszúságot a komolytalan érdeklődők és a csalók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!