Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet eladni jó minőségű...

Hol lehet eladni jó minőségű használt/mérethiba miatt nem is használt ruhákat?

Figyelt kérdés
Ti hol adtok el használt ruhát vagy éppen olyat, amiben még a címke is benne van, de mérethiba miatt nem jó? Összegyűlt itthon néhány olyan darab, ami nem jó (leginkább barátomnak vannak ilyen ruhái amiben még akár a címke is benne van, de nem jó rá, blokk meg már nem volt meg hozzá hogy visszavigye) és nem tudom hol lehetne eladni. Nyilván tudom hogy jóval alacsonyabb áron lehet elpasszolni még így is. Marketplacen meg Jófogáson próbálkozom, de egyelőre senki nem érdeklődik, pedig teljesen új darabok is vannak majd feleannyiért, mint a boltba. Most meg azért szerintem sokaknak számít hogy mennyi az annyi.

2022. aug. 10. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg a ruhákat egyesével feltenni marketplacere, ha eddig nem így csináltad persze. Add meg a lehető legtöbb címkét ami jellemzi a ruhát (pl egy farmernél: kék, hosszú, szűk, stb.)

Mostanában nekem sem megy annyira az eladás, pedig 1000-1500 Ft-ért teszek fel 1x hordott ruhákat. :D

Ruhás csoportokban is érdemes, márkához tartozó csoportban, pl nekem a ruháim 90%-a H&M, szóval benne vagyok egy H&M címkés és használt csoportban.

Meg van, hogy már hónapok óta fent van, amikor valaki ír, szóval a türelem ilyenkor fontos :D

Esetleg próbáld meg a gardróbcsere oldalt, bár nekem is minden eladó ruhám ott is meg van hirdetve, sokszor tele van vele a hócipőm, de egyelőre több mindent adtam el ott, mint marketplacen.

2022. aug. 10. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Budapesten a swappis ruhforgóban lehet pontokra váltani és levásárolni

Ha sok feles időd és energiád van akkor fb marketplacere töltsd fel

Van még a remixshop de ott nagyon válogatosak, hibátlan ruhákat is sokszor elutasitanak

2022. aug. 10. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem budapesti vagyok. Marketen próbálkozom egyesével eladni őket, me ugye jófogáson is, de akkor ezek szerint türelmesnek kell lenni.
2022. aug. 10. 11:50
 4/4 TNiki válasza:

Nézd meg a Vaterát. Ott van ugyan jutalékrendszer de sokkal biztonságosabb is, mint a fent említett oldalak.

Arról nem is beszélve, hogy megspórolsz sok bosszúságot a komolytalan érdeklődők és a csalók miatt.

2022. nov. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!