Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Kamaszok körében mi a...

A Kamaszok körében mi a mostani divat márka? Melyekre mondják, hogy márkás cucc?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem és köszönöm a válaszokat

2022. aug. 8. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Számomra és a barátok között: Vans, Dorkó, Adidas, Nike, Jako. Legalábbis mi ezeket szeretjük meg hordjuk.
2022. aug. 9. 07:34
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az első választ :)
2022. aug. 9. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

nike csukák mennek nagyon, de hogy miért... a nike korábban sose volt egy extra márka csak egy megfizethető és egész korrekt minőségű, most meg ezeket a jordaneket 50-80-100 ezerért adják, nyilván azért árulhatják ennyiért mert a sok hülye megveszi.

tiszával, vans-szel sokkal jobban jár az ember

2022. aug. 9. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem egy kb. 17 ezres Nike SB-m van. Imádom és már legalább 3,5 éve megvan. Emellett futócipőket veszek még inkább Nike-t, sulibajárni meg utcára 90%-ban Vans. Az Air Max meg ilyenek nekem se eseteim, szerintem borzasztóan néznek ki, plusz irreálisan drága.
2022. aug. 9. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

irreálisan drága cipő azért kell, hogy tudd magad a suliban mire verni a többiek előtt

én meg hordom etnies-t mert egyrészt senkinek nincs, másrészt a deszkás és bicós cipőik baromi kényelmesek, tartósak

2022. aug. 10. 06:20
 6/8 anonim ***** válasza:
*hordok
2022. aug. 10. 06:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Adidas-sal mi a helyzet? Az még megy, vagy már nem annyira? Nike-t én is tapasztalom, hogy nagyon elterjedt
2022. aug. 11. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, Adidas már annyira nem "menő", mint volt, 5-10 éve.

A baráti körömben (túlnyomóan melegek/leszbikusok) nagyon megy most a Doc. Martens, Converse meg a Vans.

Amit látok velem egyidőseken ezeken kívűl az a fehér tornacipők minden mennyiségben és tényleg a Nike cipők.

Még néha látok Reebook cipőket, de azok személy szerint nekem nem annyira tetszenek. :/

19/l

2022. aug. 16. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!