Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hogy tudtok kibírni...

Lányok! Hogy tudtok kibírni egy bulit 8-10 centi magas cipőben?

Figyelt kérdés
Nekem iszonyúan fáj benne a lábam... pedig nem rossz minőségű a cipőm. vmi trükk esetleg? köszi
2010. szept. 22. 21:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát pedig van, akinek igenis borzasztóan áll a magassarkú... pl. egy-két alacsony, duci lánynak, na meg azoknak, akik nem tudnak benne menni, meg mondjuk a 180 centis csajoknak sem a legelőnyösebb - és nem kell valamit csak azért leundorítózni, mert neked nem tetszik! sokan hiába hordanak magassarkút, nem attól lesznek csinosak, nőiesek, a ruha is számít, a haj, az arc, az egész összhatás.

Egyébként én olyan max 8 centisben még boldogan elvagyok 3-4-5 órákat (mondjuk max vásárolni, mert bulizni inkább olyan helyekre járok, ahol az acélbetétes bakancs az alap:)), de a 10+ az nekem már sok. Van 10 centis cipőm is, de abban már fél óra után fáj a lábam, 1 óra után meg elviselhetetlen...

2010. szept. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!