Lányok, szoknyát, vagy nadrágot hordtok szívesebben?
Figyelt kérdés
Amikor az időjárás, illetve az alkalom mindkettőhöz egyformán megfelelő.2022. aug. 3. 11:14
A kérdező szavazást indított:
Szoknyát.
Nadrágot.
35 szavazat
3/7 Metionin válasza:
Ha tökmindegy az alkalom stb. szempontjából, akkor egyszerűen a pillanatnyi hangulatom dönt. Egyébként ha cipekedős, vásárlós, sietős, utazós dolog van, akkor inkább nadrágpárti vagyok, ha meg munka, csak járkálós, nem szeles idő, valahova beülős dolog, akkor egyberuha vagy szoknya.
4/7 anonim válasza:
Imádom a szoknyákat de összeér a combom, szóval alá kell venni kisnadrágot hogy ne dörzsölje.
Ha minden kisnadrágom a mosásban van, akkor nadrág. Illetve pl piknikegéshez is.
Talán a nadrág picit kényelmesebb de szoknyaban szebbnek, magabiztosabbnak érzem magam
5/7 anonim válasza:
Ha elég jó idő van a szoknyához, akkor inkább azt
6/7 anonim válasza:
én mindig szoknyát hordok, az nekem természetesebb. szoknyába sokkal magabiztosabb vagyok én is.
7/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok
Kíváncsiságból kipróbáltam pár alkalommal szoknyákat
Meg kell mondjam hogy csodálatos érzés viselni (maxikat szeretem)
Sokkal kényelmesebbnek érzem őket a nadrágnál
Nagyon boldog lennék ha szabadon hordhatnék szoknyát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!