Lányok! Kék-fehér matrózblúz, benne iskola címeres sál, fekete farmer és fekete tornacipő: Elfogadnátok mindennapos iskolai egyenruhának?
A sálat ugye inkább nyakkendőnek képzeld el, csak nekünk lányoknak azt úgy kell megkötni, mint a sálat.
Tornacipőből is természetesen jó minőségű kellene.
Mateózblúz anyagát mindenki választhatná a pamut, selyem, műszál közül. Nyilván ebből szerintem (is) a pamut a legjobb választás. A műszál rossz, a selyem átlátszik.
Persze, lenne öt szett.
Fiúknak fehér ing, sötétkék nyakkendő, alul ugyanúgy fekete farmer, tornacipő.
Nyakkendő?
Felejdsd el!
Föl nem venném az a xart!!
Ing esetleg, de fehéret nemár!!
Én férfi létemre a kérdés szempontjából irreleváns vagyok.
Viszont a fehér ing, nyakkendő kombótól a falra tudnék mászni. Ha lenne más választásom akkor biztosan nem mennék olyan iskolába ahol ezt kérik minden nap. Olyan munkahelyre sem mennék, vagy legalábbis csak hatalmas felárért ahol pingvinnek kell öltöznöm. Egy sima egyen póló + farmer + tornacipő az sima liba.
Lezárásképp egy idézet:
"Az öltöny és a nyakkendő a legkevésbé sem menő viselet: sem Marvel képregényhősök, sem death metal zenészek nem hordanak ilyet, és a Star Wars egyik részében sem szerepel ilyesmi. Ugyanakkor a piperkőc, semmihez sem értő, haszontalan és élősködő menedzserek igen, nem csoda hát, ha ez a fajta szerelés közgyűlöletnek örvend. Magára valamit adó programozó akkor sem vesz fel ilyet, ha az amerikai elnökkel találkozik: ilyen végletes esetben egy hosszú ujjú (három számmal nagyobb és hátul kilógó) ing és egy szövetnadrág jelentik számára a hordható viseletek végső határát a ruhauniverzumban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!