Olá! 2022 július 16-án rendeltem a cipokwebaruhazhu.com oldalról, de a mai napig 2022 augusztus 2-ig semmi. Aki rendelt onnen tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm szépen!:)2022. aug. 2. 19:57
1/5 anonim válasza:
Nem neztem meg az oldalt, de már a domain név alapján arra következtetek, hogy kamu az egész.
2/5 anonim válasza:
A cipők túl olcsóak,valószinu kamu cipokrol van szo,ami azt jelenti hogy ha megbizhatoak is,akkor lehetseges hogy tobb idobe telik mig kiszallitjak.
UI: Inkabb kolts sokat eredetire:D,az hamarabb is megjön.
3/5 anonim válasza:
A nevük is egy vicc.
Már szine úgy hangzik mintha
jolatba$$lakwebáruház.hu -t irnának.
Arra se veszik a fáradságot hogy hihetőek legyenek.De még ígyis palira tudnak venni embereket.
4/5 anonim válasza:
Gyanítom, hogy aki onnan rendelt, a pontosan ugyanezt a kérdést tehetné fel...Kétlem, hogy kapsz bármit is, de ha igen, az nagy valószínűséggel nem lesz eredeti.
5/5 anonim válasza:
Hát ezt beszívtad Én is így jártam Rendeltem egy pár hónapja Bolond fejjel előre utalással Elvileg megkaptam Jeleztem a bankom felé azóta is vizsgálják Hiába irkálok nekik Mocskos csaló banda Több néven is hirdetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!