Shein tényleg nagyon ócska minőség és kisebb méretezés? 5000-6000ft-os kötött pulcsikat néztem,amik tetszettek.
Tenyleg olyan mint egy atlagos fast fashion. A meretejet meg ki tudod kovetkeztetni a fotos kommentekbol.
En 36/38 vagyok, sheinen majdnem mindig 36(S)
Igen,a fast fashion minőség se a legjobb és még drágábbak is a ruhák...
Én S-s méret vagyok átlagban,bővebb fazonú blúzokból Xs-s kell.Akkor sztem S-s jó lehet.
Striped Drop Shoulder Sweater
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
Hat anyagra nem lesz egy mondjuk h&m-es, hanem tenyleg mint ahogy irtak inkabb kinai muszalas, izzadosabb valamelyik. Igazabol meg tudod nezni az anyagukat mibol van, meg a kepeket, h kin mikent all valojaban, mennyire atlatszo pl.
Nem sok ruhat rendeltem, de kornyezetembol valaki nem szereti, mert neki tul izzados muszalas. Mas nem panaszkodott ra, mert munkahelyi ruhanak vett onnan, annak meg megfeleloek.
Nekem eddig egy ruha volt anyagra csalodas, mert erzodik rajta, h izzados lesz nagyon. De viszont bugyit szeretem, meg nadragokat, meg van meg egy felsom meg pizsinadragom. pizsinadrag eleg jo.
Amugy rendelj be egyet free shippinggel, probalj minel jobban lehuzni az arabol aztan ha veletlen nem olyan jo nem veszitettel sokat.
En mostanaban a hádára kaptam ra inkabb, arban es minosegben jobban megeri mint a sheines ruhak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!