Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein tényleg nagyon ócska...

Shein tényleg nagyon ócska minőség és kisebb méretezés? 5000-6000ft-os kötött pulcsikat néztem,amik tetszettek.

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem eddig mindig pont passzoltak a méretek és az anyaga sem volt ócska. Nem különbek a fast fashion ruhaboltok.
2022. júl. 31. 09:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg olyan mint egy atlagos fast fashion. A meretejet meg ki tudod kovetkeztetni a fotos kommentekbol.

En 36/38 vagyok, sheinen majdnem mindig 36(S)

2022. júl. 31. 10:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen,a fast fashion minőség se a legjobb és még drágábbak is a ruhák...

Én S-s méret vagyok átlagban,bővebb fazonú blúzokból Xs-s kell.Akkor sztem S-s jó lehet.

2022. júl. 31. 10:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Striped Drop Shoulder Sweater

I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!

[link]

2022. júl. 31. 10:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Pl ilyesmit néztem.
2022. júl. 31. 10:25
 6/11 A kérdező kommentje:
2022. júl. 31. 10:31
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Én elég vékony vagyok, féltem hogy az xs-es méret nem lesz jó, de szerencsére jó lett. Minőségre szerintem egy kínaira hasonlít. Nem a legjobb minőségű, de elfogadható.
2022. júl. 31. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A peoconál kisebbek a méretei, az anyag változó. Van amit tényleg kínai minőségnek mondanék, de rendeltem már olyat is aminek kimondottan jó volt a minősége
2022. júl. 31. 12:13
 9/11 Metionin ***** válasza:
92%
Nekem eddig pozitív csalódás volt de mindig meg kell nézni a leírást és a vásárlói képeket, hogy milyen az anyag. Méretben én elég vékony vagyok és az XS mindig jó rám. A mérettáblázat alapján nézd meg, mert többféle márkát forgalmaz az oldal és a méretezés eltér. De pl. a Cropp, Tally, New Yorker vagy H&M xs-el egyezik meg a shein xs, a Sinsay, Reserved, House és C&A xs-nél viszont kisebb.
2022. júl. 31. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat anyagra nem lesz egy mondjuk h&m-es, hanem tenyleg mint ahogy irtak inkabb kinai muszalas, izzadosabb valamelyik. Igazabol meg tudod nezni az anyagukat mibol van, meg a kepeket, h kin mikent all valojaban, mennyire atlatszo pl.

Nem sok ruhat rendeltem, de kornyezetembol valaki nem szereti, mert neki tul izzados muszalas. Mas nem panaszkodott ra, mert munkahelyi ruhanak vett onnan, annak meg megfeleloek.

Nekem eddig egy ruha volt anyagra csalodas, mert erzodik rajta, h izzados lesz nagyon. De viszont bugyit szeretem, meg nadragokat, meg van meg egy felsom meg pizsinadragom. pizsinadrag eleg jo.

Amugy rendelj be egyet free shippinggel, probalj minel jobban lehuzni az arabol aztan ha veletlen nem olyan jo nem veszitettel sokat.

En mostanaban a hádára kaptam ra inkabb, arban es minosegben jobban megeri mint a sheines ruhak.

2022. aug. 1. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!