Engednétek a 13éves lányotoknak, hogy ezeket hordja a suliba?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link]
12. [link]
2022. júl. 21. 15:15
11/14 HoneyBunny válasza:
Amugy off, de komolyan erdekelne milyen iskolaban engedik ezt meg. 6 eve erettsegiztem es engem mar egy sima nem fenekvillantos, de rendesen rovid rovidnadragert hazakuldtek atoltozni. Haspolo szoba sem johetett volna, meg ilyen sportmelltarto, azert tuti igazgatoit kaptam volna xd A miniszoknya meg a spagettipantos top miatt is kaptam par figyelmeztetest anno es nem is egyhazi kozepiskolarol van szo. Aztan lehet csak en vagyok mar oreg ehhez es azota ez a normalis.
12/14 anonim válasza:
Biztos hogy nem!
Ezek égetni való nyugati mocskok.
13/14 anonim válasza:
Suliba nem hiszem. Én 7 éve ballagtam el, de nálunk az ilyen rövid gatyáért még szóltak a tanárok sima állami gimiben. Haspólót senki nem mert felvenni, max magas derekú alsóval.
Szóvam felőlem utcára nyugodtan, ez úgyis kb csak a tiniknek áll jól, mikor hordja, ha nem most. De ne iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!