Ne a konkrét nőt/képet nézzétek, hanem magát a tényt, hogy ilyen felső alól kilátszik a pánt nagyobb része. Ezt utcán látni eltérő színekkel is, pl. fekete felső alatt fehér melltartó.
Inkább prosztó. Ha fél csöcse kint van na az prosztó de szexi
2022. júl. 21. 13:28
13/23 anonim válasza:
A múltkor itt sírtam szó szerint a tükör előtt, mert a spagettipánt sokkal vékonyabb, mint a melltartóm pántja, és ugye mindenki meg fog nézni, be fog szólni. Ezért utálom a nyarat, mert máskor feldobok egy kardigánt, és nem látszik, de ez a kuurva meleg... végül kimerészkedtem, folyamat ráncigáltam, állítgattam a pántokat, hogy takarásban legyenek. Elsétáltam egy játszótér mellett, ahol egy kövér, szőrös pasas egy szál bugyikában napozott a padon, és gondoltam, ha ezek után beszól valaki, azt elküldöm az anyjába. Hihetetlen, hogy még én szégyelljem magam.
2022. júl. 21. 13:46
14/23 anonim válasza:
Nő vagyok, kizárólag keresztpántos melltartókat hordok, ezért a felsőim többségéből kilátszanak egy kicsit a pántok. Egyáltalán nem érdekel, hogy kinek tetszik és kinek nem, szerintem nem igénytelen és nem is ciki. Tiszták a ruháim, ápolt vagyok, és gusztusosabb látványt nyújtok a blúzom alól kilógó pánttal, mint egy százötven kilós debella 34-es, neonszínű sztreccstopban és p'csanadrágban (amiből ilyen melegben bizony rengeteget látni a városban).
2022. júl. 21. 18:12
15/23 anonim válasza:
Szerintem olyan, mintha egy férfinak nem lenne begombolva a slicce. F
2022. júl. 24. 13:48
16/23 anonim válasza:
Szerintem a férfi slicc a női sliccel egyenlő.
2022. júl. 24. 21:36
17/23 anonim válasza:
Na most, engem rohadtul nem érdekel, hogy ez ki szerint igénytelen, nagy mellem van, nem tudok kimenni melltartó nélkül, mert rohadt kényelmetlen. Viszont emiatt nem fogok csak egyféle fazonú ujjatlant hordani egész nyáron, simán felveszem a spagetti pántot. Így is annyi mindent nem tudok felvenni a nagy mellem miatt, ez már pont nem érdekel.
2022. júl. 25. 00:19
18/23 anonim válasza:
Férfiként, imádom a melltartót nőkön látni. Ha teltebb méretű, azért, ha kisebb, akkor azért. Formát adó, csinos, finom, sejtető ruhadarab. Egy igényes nő ruhatárában finom és szép fehérneműk vannak, legalábbis számomra.
2022. júl. 27. 13:14
19/23 anonim válasza:
#8-nak 100%ban igaza van.
2022. júl. 28. 17:40
20/23 A kérdező kommentje:
Érdekesek az eredmények. Azt jól gondoltam, hogy a nők megvetik az ilyet, vagy legalábbis nem a szexiség miatt csinálják (kevés kivétellel). Arra viszont nem számítottam, hogy sok férfinak sem tetszik. Látom, hogy "csak" 50-50 az arány.
Én megveszek érte. Szerintem nagyon vonzó ez a látvány és nem is feltétlenül közönséges. Még akkor sem, ha valaki direkt vesz fel pink melltartót a ruha alá, hogy ott villogjon már 100 méterről. Lehet "ízlésesen" is csinálni, ha alapból harsányabb, bohókásabb valakinek a stílusa. Ha meg csak éppen hogy kilóg, mert olyan a ruha szabása, hát istenem. Elég ha én tudom, hogy dögös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!