Ilyen egyrészes ruhát lehet kapni itt Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez nekem de idehaza nem tudom lehetne e kapni.
Nektek mi a véleményetek erről?
2022. júl. 21. 06:49
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem szép, maximum edzeni. De az ebay szállít Magyarországra is.
3/13 anonim válasza:
Nekem nagyon "C típusú" behatást kelt.
4/13 anonim válasza:
Tényleg eléggé c type, olyan 19 éves vagyok és 3 gyerekem van kategóriájú ember.
6/13 anonim válasza:
Én ezt max. itthon hordanám, itthoni ruhának, utcára ilyet nem annyira vennék fel. Mondjuk most, hogy látom a hármas meg a négyes válaszoló kommentjét, azért van abban valami, amit mondanak. :D De amúgy szerintem esetleg nézd meg kínai boltokban, azokban van mindenféle, lehet még találsz is valami hasonlót.
7/13 anonim válasza:
Kindaclothing weboldalán vannak hasonlók, kevésbé igénytelenek
8/13 anonim válasza:
szerintem jó, ha elég jó alakod van hozzá.
amikor megláttam a kommenteket, azt hittem, valami leopárdmintás csilicsáré giccsparádé lesz. de nem értem, ez miért lenne cigányos (pedig elég sokat éltem észak-magyarországon). sima sportos szabadidő cucc, legalábbis a visszafogottabb színűek.
9/13 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki nagyon egyszerű és vagány, de csak sportolni vagy otthoni használatra.
10/13 anonim válasza:
Ezt még alváshoz is el tudnám képzelni magamnak, nem csak úgy szabadidőbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!