Milyen problémátok volt a Women Secret rendelésével? Volt ilyen?
Már 1 hónapja rendeltem a weboldalról, viszont semmit nem tudok a csomagról, 2 hét után hívtam őket, azt mondták, ha nem érkezik meg, akkor hívjam őket megint.
Állítólag már a depóban van Budapesten, de semmi hír róla.
Tegnap megint felhívtam őket, azt mondták hogy írnak egy emailt hogy hol jár a csomag, de még nem kaptam emailt felőlük.
Volt bárkinek hasonló problémája?
Utoljára egy évvel ezelőtt rendeltem, 1 hét alatt ki is hozták.
Még a csomagküldőt szeretném felhívni és érdeklődni, hogy ők hátha tudnak valamit, de nem tudom ki szállít, nincs fönt az oldalon.
Köszi, meg is próbáltam. Viszont nincsen csomagszám, így nem tudják megmondani hogy merre jár.
Próbáltam megint hívni 2x az ügyfélszolgálatot a boltnak, de nem volt szabad emberük. Email-ben csak rendelésszámot kaptam.
Nem kaptam meg. Barátom rendelt onnan nekem meg kb június 26.-28.-a körül, és július végén hívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy mizujs a csomaggal. A nő magyarul nem beszélt, csak makogott, hogy majd küld nekünk email-t, hogy mi lett a csomaggal.
Az emailt azóta is küldi.
Végül 1-1,5 hét után válaszoltak az email-re amit küldtünk, hogy elkeveredett a csomag.
A pénzt visszautalták, de mivel (szerintem) ha mi nem érdeklődünk a csomag után hogy merre van, ki tudja mikor küldtek volna róla valami tájékoztatást, így már én sem merek rendelni onnan, pedig nagyon szeretem a fehérneműket amit árulnak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!