Hol lehet ilyen equalizeres pólót venni olcsóbban? Link lenn
Figyelt kérdés
ezen az oldin 3890 Ft de nincs készleten. máshol 7000 vagy 5000, tudtok olyan helyet ahol olcsóbb? 3000 körül? Esetleg aki tudja : Westendbe lehet kapni? és mennyiért?
2010. szept. 21. 20:50
1/3 anonim válasza:
sajnos nem tudom a választ a kérdésre, de írok, hátha valaki tudja, ír, és akkor látom én is:)
2/3 anonim válasza:
westendbe amikor kérdeztem akkor volt 7ezer.és ez kb másfél éve volt.:/ szóval ezzel így sokkal jobban jársz,bár ha pesti vagy akkor az irányi utcában ami a dunapart felé van[az általános iskola után]ott is azthiszem van ilyesmi pólókat áruló bolt.
3/3 anonim válasza:
A [link] oldalon tudsz venni világító equalizeres pólókat 4490 Ft-tól. Ez a legolcsóbb ár, és itt készleten is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!