Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én fogok ki About You-n...

Csak én fogok ki About You-n silány minőséget?

Figyelt kérdés
About You-ról szoktam rendelni, mert nagyon jó akciókat szoktam kifogni, de mostanában sorozatban hibás terméket kaptam, sokszor olyat, ami csak használat után derül ki. Pl. most egy felsőnek mosás után (gentle care programon) kijött a színe. Bosszantó, mert ilyenkor már nem tudom visszaküldeni és nem 2 forintos dolgokról van szó. Régebben ez nem volt ennyire jellemző.:/ Járt még így mostanában más is rajtam kívül?
2022. júl. 18. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Piros puma pulcsi 1 mosás után fakó rózsaszínes lett

Jana szandál talpából kiesett egy rész

Napszemüveg szára olyan szorosra meg volt húzva, hogy kibontáskor letört

2022. júl. 18. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat rendeltem onnan, de eddig amit kaptam azzal nem volt gond. Nem panaszkodhatok a minőségre.
2022. júl. 18. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Már viszonylag sokszor rendeltem onnan és volt pár dolog, aminek nem olyan volt a minősége, mint amit én szerettem volna, de ez inkább csak abban mutatkozott meg, hogy az anyaga nem tűnt elég jónak tapintásra. Ezek szerencsére rögtön kiderültek és vissza tudtam küldeni őket. A legtöbb dologgal viszont semmi problémám nem volt minőségügyileg, max nem volt jó a méret vagy rajtam nem állt jól. Nekem még nem volt problémám velük.
2022. júl. 18. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
20%

Minek vásárolsz ott?

Varrj vagy varrass - ott a minőséget a varró garantálja.

2022. júl. 18. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, erre nem is gondoltam, szaladok is a varrónőhöz, köszönöm a hasznos tippet!😊😊
2022. júl. 18. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a varrónő. Függyönyt varrattam volna rövidebbre. Az egyik vége 10 centivel hosszabb lett, amásik függöny meg alapból 20 centivel hosszabb mint az első. 😂 Minőség

Ritka az olyan varrónő aki egy gombot is fel tud varrni normálisan

2022. júl. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!