Nők és férfiak is, ti ebben a nyári kánikulában szerettek ilyen sima, fehér trikókat hordani? Otthon, vagy akár az utcán is (képek lent).
2022. júl. 16. 15:36
11/14 NTBS válasza:
Nem. Rövid ujjú pólót szoktam hordani. 36F
12/14 hosszúhajú válasza:
nő vagyok, itthon beleférne a trikó, de nem tetszik. utcára meg pláne nem, ( mert írtam nő vagyok ) a férfi trikó női megfelelője elvileg a kombiné volt, ami pedig alsóruházat. ha úgy kérded hogy topot veszek-e, na az már női de azt se. a póló kényelmesebb és a férfiak is jobban a szemembe néznek.
13/14 anonim válasza:
Én otthonra nagyon szeretem! Amint megjön a meleg idő, átváltok trikóra. Szerintem rendkívül kellemes és izgalmas viselet. Viszont nem kifejezetten csak fehéreket hordok, - bár van olyanom is, - hanem változatosan. Kintre is szívesen hordanám, csak sajnos férfiakon mintha kevésbé lenne elfogadott, így emberek között ettől inkább tartózkodni szoktam. Aztán lehet idővel ez is változik, még nem tudom.
14/14 anonim válasza:
Igen szeretem, itthonra és utcára is ebben a melegben. Van több színben, a fehér alapdarab. :) 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!