Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű ing illik?

Milyen színű ing illik?

Figyelt kérdés

Sötétkék ,szövet rövidnadràghoz milyen színű ing illik?

Fehér cipővel ?

Férfiról van szó természetesen.

2022. júl. 16. 08:06
 1/9 anonim válasza:
51%
Hát ha az öved is fehér, akkor sötét kék vagy fekete. Ha fekete az öved akkor fehér.
2022. júl. 16. 08:20
 2/9 A kérdező kommentje:
És kihúzva az ing, az nagyon hülyén mutatna?
2022. júl. 16. 08:26
 3/9 anonim válasza:
51%
Betűrve
2022. júl. 16. 08:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Vagy akkor inkább egy fehér galléros póló?

Egy komolyabb munkavacsorára kell mennem.

2022. júl. 16. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha komolyabb munkavacsora, hosszú nadrág minimum. Bár nyilván a helyszíntől is függ. Kerti parti jellegű vacsora lesz(kérdés, hogy az mennyire komoly), vagy elegáns éttermi?
2022. júl. 16. 09:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem éttermi.

Egy épület avatása, vacsorával egybekötve.

2022. júl. 16. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Egyértelműen betűrve az alap! A galléros póló ilyen alkalomra szerintem nem elegáns. Ragaszkodsz a fehér cipőhöz? Mert ha felvennél egy feketét mondjuk vagy barnát az sokat segítene a helyzeten.

Barna cipő, a kék nacid, barna öv, fehér ing és a nadrág színében egy nyakkendő, ha szeretnéd.

Fekete cipő, a kék naci, fekete öv, fekete vagy fehér ing és szinten nadrág színű nyakkendő vagy az ing inverz színében.

Jahj, most látom, hogy rövidnadrágról van szó offf. Hát ha elegáns az anyaga akkor rendben van nagyjából, de akkor a többi elem feltétlen elegánsnak kell lennie az összhatás miatt! Tehát véletlen se sport cipő, galléros póló, szövet öv meg ilyenek.

Remélem tudtam segíteni, a páromnak is mindig én állítom össze az elegáns szettjeit :)

2022. júl. 16. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm!

Átváltottam inkább, hosszú nadrág, és ing.

2022. júl. 16. 12:31
 9/9 Noren1989 ***** válasza:
Vilàgoskék pl.
2022. júl. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!