Szerintetek be kellene tiltani a magassarkú cipőket?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 10:52
11/32 Metionin válasza:
Miért kéne? Senkit sem kényszerítenek rá, hogy hordja.
12/32 anonim válasza:
Nem egézséges, ahogy már a csapvíz se lassan. Alkalmankénti viselésből nem hiszem, hogy túl nagy gond adódhat.
Az meg, hogy SZERINTED ribis már a te problémád. Szerintem meg praktikus, hiszen egy sima hétköznapi viseletet is fel tud dobni ami egy picit elegánsá teszi a megjelenést.
13/32 anonim válasza:
Részletesen fejtsd már ki, hogy miért? Te is valamelyik lábfétises idióta vagy?
14/32 A kérdező kommentje:
Egy nem vagyok lábfetishes kettö a véleményemet fentartom miszerint a magassarkú egészségtelen és ribissé tesz.
2022. júl. 15. 15:47
15/32 anonim válasza:
16/32 anonim válasza:
Miért tenne ribissé? Magassarkú és magassarkú között is van különbség. Egyáltalán próbáltad már? Hogy ennyire kategórikus kijelentéseket teszel?
17/32 Noren1989 válasza:
#16, Petyánk a minap az óvszer hatósági áras mivoltáról érdeklődött, szóóóóóóóóóval... :D
18/32 anonim válasza:
Skacok tök felesleges neki bizonygatni, hogy nem ribis.
Az ilyen pasik azok, akik Afganisztánban a burkás csajokat is ribisnek tartják, mert miaz hogy kimész az utcára a pasid nélkül, akkor biztos farok után kajtatsz.
Ez a probléma az ő fejében létezik, tök felesleges vitatkozni vele.
19/32 anonim válasza:
Kérdező azt ugye tudod hogy a klumpa és a tűsarkú rúdtáncos cipő között van egy elég széles skála és a 3 centis vastag sarkú bokacsizma is "magassarkúnak" számít, amiatt meg szerintem még senkit nem néztek ribizlinek.
20/32 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy fáj egyeseknek az igazság de az tény az tény is fog maradni.
2022. júl. 16. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!