Nagyon fiús ez a cipő?
Figyelt kérdés
Az egyetlen ami női volt és tetszett, már arra is baromi nehezen találtam rá, de kivonták a forgalomból, úgyhogy cipő nélkül maradtam. Átnéztem neten is mindent, nem találok olyat ami jó lenne. Most találtam ezt, de rájöttem hogy ez gyerek fiú kategória... Na mindegy mondom, elmegy unisexnek is ugye? Tudom, általában az a full fehér nike van ilyenekből lányokon, de nekem az nem tetszik, plusz koszos lesz már első napon.
Szóval nagyon fiús? Ugye nem? Holnap után fogom felpróbálni a boltba, még meglátom.
Ja és 18l
2022. júl. 14. 19:55
12/13 anonim válasza:
10, Valószínűleg a nőies csajok se téged.
13/13 anonim válasza:
Jah szerinted.. 😃
Nemizgat, van baratnom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!