Gate Shop vélemény? Megbízható? Jók a ruhák?
Én pólókat, pulóvert és edzőgatyákat rendeltem tőlük.
A rövid és hosszú ujjú "basic" pólók nagyon jók! Kicsit rugalmas anyag, nagyon jó minőségűek. A pulóver is jó volt, csak a méretezése annak eggyel kisebb a megszokottnál.
Az edzőgatyák sem voltak rosszak, de annyira azért nem is jók. 1500 ft-ot megértek.
Megbízhatónak megbízható, pontosan és elég gyorsan megjött minden rendelés.
kb egy hét alatt meg szokott jönni
annyi a negatívuma a szállításnak, hogy a külföldi szállítás miatt nem küldenek értesítést reggel, hogy ma jön a csomag... hanem egyszer csak hív a futár, hogy hahó, itt állok az ajtó előtt, valaki nyissa ki...
még annyit, hogy a basic melegítőgatyák is nagyon jók, és valami 1500 ft volt, de nekem abból is eggyel nagyobb kell. M-eset hordanék, de az L-es jó belőle...
Sokat rendeltem màr àr érték arànyban teljesen jòk.
Divatosak is. Gyerek ruhàkat is vettem azokkal is minden rendben.
Nem mai kérdés, de válaszolok hátha valaki olvassa majd.
2x rendeltem tőlük flanel inget. A Minőség jó, puha, kényelmes, jók a méretek is.
Szállításkor nekem jött sms és email is, a futár is hívott. Max 1 héten belül tényleg jött is a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!