Milyen parfümöt vegyek?
Előre köszönöm a válaszokat, teljesen tanácstalan vagyok, ugyanis semmi tapasztalatom nincs "drágább" parfümök terén, eddig ilyen 8-10 ezer forintos parfümökkel fújtam csak magam.
Olyan parfümöt keresek ami nem évszakra van szabva, de fiatalos, bulizós, azonban iskolában is tudjam használni.
Gondolom EDP jobb választás mint az EDT bármiből.
20-50 ezer között keresek parfümöt.
Yves Saint Laurent Y EDP.
Nagyon tartós illat, nem annyira tucat, mint a Dior Sauvage, és szinte megállja a helyét minden helyzetben szerintem. Egy próbát megér, érdemes mintát próbálni, mielőtt megveszed, valahol lehet kapni mintát 1000-1500 körül.
1-esnek igaza van, ez olyan, mintha azt kérdeznéd, milyen ruhát vegyek. Függ az ízlésedtől, a bőrödtől, muszáj kipróbálgatnod. Én most mondhatom, hogy vedd meg az Aether Arts Perfume-tól a Mayan Chocolate-et 60 ezerért, ha neked nem jön be.
De megpróbálok segíteni, hozok egy kisebb listát, próbáld ki ezeket, szerintem ez lesz a te árkategóriád és ízlésed :)
Bulgari Terrae Essence
Burberry Hero
Hermes H24
Paco Rabanne Phantom
Bleu de Chanel, Dior Sauvage, Acqua di Giò Profumo, YSL Y
Ezek ilyen tipik semmilyen blue illatok amik horhatók egész évben is akár.
8
Testert simán kapsz 15 körül néha 100 milust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!