Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a stílusom?

Milyen a stílusom?

Figyelt kérdés

Már évek óta keresem, hogy milyen lehet a stílusom. Megtaláltam, de nem tudom, hogy hívják. Elmondom, miket szoktam viselni, hátha valaki tudja.

Télen: Pulcsi az mindig, általában kötöttek, vagy belebújósok. Gatya az farmer. Világoskék , sötétkék, fekete.

Nyáron: Színes pólók, vagy haspólók, néha bőszárú lenge gatya(színes az is), rövidgatyák színtén farmerek.

Imádom a színeket, volt olyan, hogy volt rajtam vagy 10-12 szín. Ékszereket imádom, főleg a karkötőket.

Hajam kibontva, vagy oldalra fonva. Néha copfozva.

Mi lehet a stílus?

2022. júl. 8. 20:16
 1/7 anonim válasza:
100%
Mutass képet.
2022. júl. 8. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Miért kellene neki név? Ez a te stílusod és ennyi, minek cimkét aggatni rá?
2022. júl. 8. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm♡♡
2022. júl. 8. 21:10
 4/7 anonim válasza:
0%
Kurvás.
2022. júl. 8. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Ez összességében elég sok mindent takarhat. Ennyiből nem lehet egyértelműen megmondani.
2022. júl. 8. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy ennek lenne külön neve, de egyébként így elképzelve jól nézhet ki 🙂
2022. júl. 9. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard belepasszírozni magad egy szűk kategóriába vagy divatosabb megfogalmazással “aesthetic”-be.

Tudom, hogy ez most menő, a különböző stílust képviselő tinikék nagyon kis egyedinek képzelik magukat, pedig egyáltalán nem azok.

Csak most a “különlegeske, elvontka” címkék a menők, az én tini koromban a hypebeast márkák és a lányok körében az uniformizált Kylie Jenner külső volt az. Kíváncsi vagyok, mikor jönnek le erről, és mikor váltanak át valami másra.

Persze, az öltözködés is egy önkifejezési forma, de csak akkor, ha őszinte. Ha már arra vetemedünk, hogy címkézünk, legyünk őszinték, és ne verjünk át mindenkit.

Mert valójában attól vagy egyedi, hogy pusztán külsőségek alapján nem akarod kényszeresen belenyomorgatni magadat semmilyen sztereotíp címke alá (sok tini úgy is megteszi, hogy fogalma sincs egyébként az adott szó jelentéséről. Pl. csak azért vallja magát gothnak, mert tetszenek neki az extrém, fekete cuccok, de azt se tudja, ki az a Robert Smith. 😂 Sok “trú” goth emberen, előadón pedig szinte vadászni kell a fekete színt, mert amúgy ez az egész nem külsőségekről, hanem leginkább a zene szeretetéről szól.)

Vedd fel, ami valóban tetszik neked, legyél önmagad, és ne azt nézd, hogy mások mit tesznek, milyen agymenésekkel akarnak nagymenőt játszani.

2022. júl. 9. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!