Egy varrónő tudna egy nagyibugyi jellegű fürdőruha alsobol magas derekú, de tangasabb alsót varrni?
Figyelt kérdés
Keresek képet, kommentben majd rakok. Egy turiban láttam meg, de azért nem vagyok 60 éves, hogy olyan alsót vegyek fel, nem is áll előnyösen.2022. júl. 8. 14:41
2/3 anonim válasza:
nagyon drága lesz...
Ilyen anyagot nem is minden varrónő vállal, mert az elasztán miatt a varrása is bonyolultabb... Gyakorlatilag szét kell szednie az egészet, és újra szabni...
Én nem vágnék bele...
3/3 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, de egyetértek az elsővel, valószínűleg jobban jársz anyagilag is, ha veszel inkább egy olyat, amilyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!