Anyaguk többnyire poliészter, a minőség tipikus kínai. Sok a szép, mutatós, olcsó darab, nagy minőséget nyilván ne várj. Én szeretem.
2022. júl. 8. 10:05
2/11 anonim válasza:
Én szeretem. Nagyon jó, olcsó ruhákat lehet találni. Mint előttem írták az anyag nem egy nagy szám, de szerintem semmi baj nincs vele, kb mint egy H&M. Szóval szerintem teljesen megéri rendelni onnan.
2022. júl. 8. 10:10
3/11 anonim válasza:
Szerintem akik áradoznak azok alapból kínaiban szoktak vásárolni, ehhez a minőséghez vannak szokva. Kipróbáltam, rendeltem. Vissza is küldtem az egész rendelést.
Nyári ruhák - hitvány, izzasztós anyagú, átlátszó cuccok. Farmer rövidnadrágok - mintha terhes nadrágok lettek volna, az elején olyan lógósak, buggyosak voltak mintha farkam lenne. Érdekes szabásúak.
2022. júl. 8. 10:35
4/11 anonim válasza:
Többnyire poliészter, némely pamut. Van amit nagyon szeretek és van amit nagyon utálok onnan. Érdemes kommenteket nézni
2022. júl. 8. 11:03
5/11 anonim válasza:
Pólók néha meglepő anyagúak, de összeségében jók.
Kiegészítőket szeretem nagyon, övek, hajpántok, nyakláncok, fülbevalók mind szuperek boltak. Ugyan olyan, mintha egy H&M, Berska vagy ilyen helyről vettem volt és persze sokkal olcsóbban.
2022. júl. 8. 11:27
6/11 anonim válasza:
Egyszer rendeltem egy felsőt. Szép volt az anyaga de gyorsan rojtos lett. Viszont nagyon szép és pont jó méretű. Hamar megjött.
2022. júl. 8. 14:25
7/11 anonim válasza:
Bőrhatású nadrágot rendeltem már sheinrol. Bevált, jó a minősége.
2022. júl. 8. 18:18
8/11 qborka válasza:
Én ugyan még nem rendeltem,de egy kolléganőmet megdicsértem, hogy milyen jó ruha van rajta és az onnan volt
Turkálóban is láttam már egész jó sheines ruhadarabokat.
Szóval, biztosan ki lehet fogni ott is jó darabokat.
Alapjáraton nem veszek ruhát online,ezért nem rendelek onnan sem.
2022. júl. 10. 09:20
9/11 anonim válasza:
En M-es meretet hordok, de ha seihein rol rendelek akkor milyen meretet rendeljek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!