Hol lehet sima leggingset kapni?
Ez a legcikibb kérdés, amit kiírtam ever.
Még soha nem vettem leggingset, mindig csak sima farmerban jártam, viszont az utóbbi időben többször gondoltam rá, hogy jól jönne. Főleg rövidebb ruhák alá használnám. (Légyszi aki csak azt írná, hogy ez nem divatos, gáz, stb, azok spórolják meg maguknak az időt és ne írjanak)
Szóval fogalmam sincs, ezeket hol lehet kapni. Nyilván jó lenne, ha jó minőségű lenne és nem nyúlna ki hamar (nem tudom, hogy szoktak ezek tönkre menni). Nem kell semmi extra, csak sima fekete vagy esetleg valami világosabb szín, ami nem látszik át nagyon. Persze rágugliztam a dologra, de csak bőrhatásúkat vagy webshoposokat dobott ki. Hosszú a lábam és keskeny a csípőm, szóval látatlanban semmit nem merek venni. Milyen ruhaüzletben lehet ilyen sima egyszerű leggingset venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
10#
Hogy lenne már undorító??
Bmeg ha fogod ,akkor nem undorító??
Komolyan néha akkora marhaságokat irnak le egyesek mielőtt gondolkodnának.
Tudod ki takargassa magát!!
Nem kell nézned ha neked undorító!!Másnak meg nem az!
Zárjuk le a témát, oké? :) Írtam, hogy én ruha alá használnám.
Ha valaki felveszi magában is, szíve joga. Egyéni vélemény, hogy kinek mi számít ízléstelennek és ezzel semmi baj nincs, amíg nem bántunk meg valakit vele és nem minősítjük.
Akik a kérdésemre válaszoltak, azoknak meg negyon köszönöm a segítséget :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!