Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy vegyek fel ruhát ha...

Hogy vegyek fel ruhát ha menstruálok?

Figyelt kérdés
Egy vacsoraestre kell mennem a kollégáimmal és egy testhez simuló ruhát kéne felvennem úgy hogy ne látszódjon a bugyi. Bármilyen alsóneműt próbáltam mindegyiknek átlátszik a körvonala nem tudom mit tegyek. Vettem fel forrónacit de annak is látszanak a vonalai.. szerintetek?

2022. júl. 5. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Ruha helyett válassz inkább kosztümöt. Vagy egy elegáns nadrágot blézerrel.
2022. júl. 5. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Ne vegyél szűk ruhát

Vegyél brazil fazonú lézervágott bugyit

Vegyél harisnyamadrágot

2022. júl. 5. 17:29
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Én ebben az időszakban mindig szigorúan nadrágot hordok. Azt tanácsolom vegyél valami sötétebb kosztümnadrágot vagy elegáns nadrágot és ahhoz blézer vagy valami elegáns blúz/ing.
2022. júl. 5. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Hat nem tudom. Ha megvan (legalabbis az elso par napban) en mindig nadragot hordok.

Jo vacsorazast:)

2022. júl. 5. 17:58
 5/16 A kérdező kommentje:
Sajnos dresscode van, szoknya kell és ha már megvettem… :’((
2022. júl. 5. 18:21
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
Esetleg kehely és tanga
2022. júl. 5. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
98%
Lézervágott tanga és tampon, nekem sose volt ezzel a kombinációval még bajom. A bugyi vásárlásnál figyelj, hogy ne legyen túl szűk, mert ha picit is bevág akkor az is látszani fog.
2022. júl. 5. 18:28
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, engem nem szokott zavarni az öltözködésemben, hogy tampont használok épp. Könyörgöm, még az úszóedzéseimet sem hagyom ki, nem haldoklok, csak vérzek.
2022. júl. 5. 19:42
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Lézervágott bugyi nem látszik
2022. júl. 5. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
14%
Cseréld vissza a ruhádat és vegyél eggyel nagyobb méretet. Ha átüt a fehérnemű, akkor tuti, hogy kicsi a ruha.
2022. júl. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!