Vans vagy converse?
Hát... nem tudom, én 28 éves vagyok, nem tartom magam tiniribinek :D
De életem egyik legjobb döntése volt a vans. Nálam főképp a kényelem és a minőség volt szempont, és nem csalódtam. Rettentően kényelmes, a világból ki tudnék benne sétálni, ráadásul nekem eddig tartósnak is bizonyul, legalábbis egy converse tornacipőnél mindenképp strapabíróbb.
Minden divat követő tini csajszi ugyan olyan fekete-fehét vanst hord, ezért írtam, hogy tiniribi cipő.
Egyébként a vansek tényleg nagyon jók, nekem rózsaszín van és egy ugyan olyat se látam még az utcán szembe jönni.
Conversemet is imádtam, sok évig bírta és kényelmes volt.
Nekem is fekete-fehér Vansem van, pedig nemhogy tini, még csak csaj sem vagyok :DD
Amúgy sztem bőven megérte az árát, mondjuk lehet picit jobban is vigyázok rá, mint a többi cipőmre. Converse-em sosem volt, abban nincs tapasztalatom.
Amúgy a piros Converse tud nagyon jól kinézni, viszont ahhoz nem illik minde3n szín, fekete-fehérhez meg kb. bármit felvehetsz. De ha eleve olyan a stílusod, akkor jó lehet a piros is. Nekem pár éve volt olyan stílusom, amiben minden vagy fekete, vagy piros volt, és akkoriban volt hasonló, de márkátlan (kínai :D) piros cipőm.
Vans a bokacipőből, converse a hosszabb szárúból, nekem nem tetszik a piros, kék...
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!