Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kibírható lesz...

Szerintetek kibírható lesz ebben a mai nap?

Figyelt kérdés

Meleg lesz, de csinosnak kell lennem.

Fehér, rövid ujjú blúz, szürke ceruzaszoknya, fekete magassarkú.

Így talán nem sülök meg, ugye?

22/L

2022. júl. 4. 06:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

én ma voltam állásinterjún egy irodában. ruhám az alábbi volt:

-fehér blúz

-fekete, térdig érő, az alján kissé rakott szoknya

-testszínű harisnya

-magassarkú fekete cipő

-hajam befonva

melegem volt, de kibírtam. ha felvesznek ugyanígy kell majd a mindennapokban is öltöznöm, azaz kötelező a fehér blúz és fekete szoknya. ez engem nem zavar, sőt szeretem, büszkén viselem ezt az öltözéket. nyáron picit meleg de a többi évszakban tökéletes: ősszel és tavasszal jó, télen pedig vastag harisnyát húzok csizmával, az melegít. remélem felvesznek.

2022. júl. 4. 12:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Te minden blúzról, kosztümről szóló kérdés alá odaírod a történetet, hogy neked állandóan fekete-fehér en kell járnod, ami kényelmetlen, de szereted.

Csak épp mindig a körítés más. Egyszer benne dolgozol, egyszer csak interjúra mentél ilyen helyre.

Senki nem hiszi el ezt neked, ahogy azt sem, hogy egyáltalán nő vagy.

A többieknek köszönöm szépen a választ!

2022. júl. 4. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha csupaszon mennél is megsülnél, olyan mocsok meleg van.
2022. júl. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!