Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor leülök, úgy néz ki a...

Mikor leülök, úgy néz ki a nadrág, mintha farkam lenne. Túl vékony vagyok?

Figyelt kérdés

Már egy csomó fazonú nadrágot próbáltam. Az összes olyan, hogy ha leülök, akkor elől úgy feldudorodik az anyag, mintha farkam lenne. Nagyon kellemetlen ezért mindig rakok valamit az ölembe.

Milyen fazonú nadrágot kéne próbálnom? Vagy az a baj, hogy túl vékony vagyok?

24N

2022. jún. 29. 09:41
 1/8 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem is olyan, szerintem szinte mindenkinek. A nadrág szabása miatt van. Max annak nincs, aki erősen túlsúlyos és a hasa kitölti azt a részt, a normál alkatúaknál is feldudorodik, nem kell hozzá kifejezetten soványnak lenni.
2022. jún. 29. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan, voltam extrém vékony és normál alkatú, ha nem leggings van rajtam, akkor mindig olyan, a cipzár nem alkalmazkodik.
2022. jún. 29. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nincs ebben semmi ciki. ha egyébként látszik, hogy nő vagy, senki nem fogja azt gondolni, hogy a farkad dudorodik ott.

ellenben nekem férfiként egy csomó nadrág úgy dudorodik, mintha félig állna a farkam.

2022. jún. 29. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, nekem bejönnél. ;-)
2022. jún. 29. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan elől.

40F

2022. jún. 30. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez, a kezemet amiatt mindig az ölemben tartom, h eltakarja.

Ha esetleg leggingst veszel fel, ilyen nem fog történni, nyílván mindenhova nem lehet...

22N

2022. jún. 30. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg van, mégsem attól dudorodik. Még csak véletlen sincs ott, de hát ilyen ez... Amúgy csak magamon zavar max, máson sose veszem észre, csak ha szándékosan megfigyelem, de az meg nem szokásom.
2022. júl. 3. 05:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon megnyugtattatok! Köszönöm! Igazából azt hittem, hogy ez csak nálam probléma és én küzdök ezzel egyfolytában. Azóta észrevettem már, hogy másnak is ilyen, csak mikor a sajátomat látom eszembe sem jut megnézni, hogy másnak nézegessem :D :D.

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2022. júl. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!