Lányok szoktatok olyan nadrágban lenni amiből picit kilátszik a feneketek? Mi vezérel mikor ilyen nadrágot vesztek fel?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 14:31
11/18 anonim válasza:
Egy ilyen farmernadrágom van, ritkán felveszem az utcára, és azért hordom, mert megtetszett és mivel meg van hozzá az alakom.
12/18 anonim válasza:
Nem.
A nagy meleg sem kifogas ra, hiszen nem lesz kevesbe meleged egy fenekmutogatos rovidnadragban, mint egy ennel valamivel hosszabb rovidnadragban. Plane a tenyleg nagy melegben inkabb ajanlott jol szellozo, jo anyagu lenge hosszu szoknyat/nadragot hordani, hogy ne egessen a nap se.
Szerintem az ilyen lanyok csak szimplan elvezik, hogy megnezik oket.:D
14/18 anonim válasza:
12-es vagyok es szuletesem ota lany vagyok:D
15/18 anonim válasza:
Sztem nem gaz egyaltalan ha felveszik csajok vagy nem hordanak melltartot. Foleg ha jo az alakjuk. Mi olyan nagy dolog benne nemlattatok meg not? 😅
16/18 anonim válasza:
Nem. A mindennapokban (dolgozni) olyan nadrágot hordok ami a térdem alá ér, otthonra meg strandra normál sortot, ami kb combközépig ér.
17/18 anonim válasza:
2.
Én pont azért nem veszek meg valamit, mert ilyet gyártanak.
Ha megveszed, azt hiszik van rá kereslet.
18/18 anonim válasza:
Az én baratnőm folyton mutogatja a kerek popsiját. Egész nyáron kilátszik neki. Amikor hazaérünk persze adok neki rendesen. Jó nagyokat élvezek a puncijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!