Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen esetben cserélnek az...

Ilyen esetben cserélnek az About Youn?

Figyelt kérdés

Néztem a súgót, azt írja, hogy nincs közvetlen csere, küldd vissza, ami nem kell, és rendeld meg újra.

Viszont az én esetemben ők küldtek rossz méretet (tehát nem azt, amit én kértem). Visszaküldeni, újra megrendelni nem tudom, mert akcióban rendeltem, és mostanra kétszer annyiba kerül az adott cucc.

Írtam nekik, de még nem válaszoltak. Valaki tud esetleg jó tapasztalattal kecsegtetni?

2022. jún. 22. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt írták hogy nem cserélnek. Így jártam.

M helyett xl-es ruhát küldtek. Lesz4rták hogy ők hibáztak.

2022. jún. 22. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Szuper... :/
2022. jún. 22. 17:01
 3/7 HoneyBunny ***** válasza:
En egy szakadt bakit fogtam ki es nekem sem engedtek cseret pedig volt masik abban a meretben. Igy hat megrendeltem a masikat gyorsan, amazt meg visszakuldtem, sajnos csak igy lehet.
2022. jún. 22. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hát akkor első és utolsó rendelésem volt egyben tőlük.

Szerintem a minimum lenne ebben az esetben, hogy felajánlják az árkülönbözetet kuponban, hogy a korábbi kedvezményes áron tudjam újra megrendelni.

Mondjuk még mindig nem válaszoltak. :D

2022. jún. 22. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Beszélj telefonos ügyfél szolgálattal és kérj írásos választ, azzal együtt menj a fogyasztóvédelemhez. Hidd el kicserélik neked pikkpakk, mert a fogyasztóvédelemnél olyan büntetést is fizettetnének velük, hogy a szemük kettéáll. Ez a fogyasztó megkárosítása, online vásárlást pedig nálunk nagyon komolyan veszik, onnan tudom, hogy egy ilyen áruház vevőszolgálatán dolgoztam, ne hagyd magad!! Sok kisembert kihasználnak mert nem ismerik a jogaikat.

Már ha megemlíted a fogyasztóvédelmet amúgy kicserélik, figyeld meg…

2022. jún. 22. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Van még egyáltalán fogyasztóvédelem? Én úgy tudtam a békéltető testületnek kell már írni.
2022. jún. 23. 06:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak tapasztalatból sokakat megzavar ez a békéltető testület szó, de valóban úgy hívják és úgy funkcionál mint a fogyasztóvédelem.
2022. jún. 23. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!