Szerintetek jó rajtam egy téli tűzpiros szín?
2022. jún. 18. 08:04
A kérdező szavazást indított:
Szerinted melyik színtípus lehetek?
Tavasz
Nyár
Ősz
Tél
15 szavazat
1/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítenétek! Sajnos nem jutok el színtanácsadásra és különben is sajnálom rá a pénzt!
Paramétereim:
~ zöld szemem van
~ középbarna haj
~ rózsás-bézses arcszín, mely könnyen barnul
2022. jún. 18. 08:06
2/14 anonim válasza:
Nekem az a baj, hogy ez a szín még jobban kiemeli a kövérségedet. A piros rúzs nem neked való. A ruha még talán, de így rúzzsal együtt sok neked.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ez volt a kérdés és hálás lennék, ha nem sértegetnél! Mondjuk a fülemen be és a másikon meg ki.
2022. jún. 18. 08:43
5/14 anonim válasza:
Juj de érzékeny vagy kérdező. Talán fáj az igazság?
A kérdésre pedig válaszoltam, de még egyszer leírom érthetőbben: Nem, nem áll jól neked ez a szín!
Ha már ennyire foglalkoztat a külsőd téged, akkor kezdhetnéd az alapokkal, ami a fogyás.
6/14 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Nem mindegy a fényviszony, és az se, hogy éppen le vagy-e barnulva. Ha mindenképp tudni akarod akkor muszáj színtanácsadásra menned. Már 20.000 forinttól is van.
7/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem jól mutat rajtad :)
8/14 anonim válasza:
A piros színű ruha talán a legdurvább figyelemfelhívó. Vagyis szeretnéd, ha az egész utca vetne rád legalább egy pislantást.
9/14 anonim válasza:
Szerintem még mindig lágy ősz vagy, nem áll jól a rúzs, túl élénk és telített színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!