Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki nyáron harisnyát hordani?

Ciki nyáron harisnyát hordani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon csúnya a bőrőm bármilyen szőrtelenítéstől. Ha nap éri akkor még csúnyább lesz, már mindent kiprobáltam rá ami létezik, ősszel elkezdem a lézeres szőrtelenítést, így jövő nyárra remélem már jó lesz a helyzet.

Viszont a kérdésem arról szól,hogy sajnos én túl aggódom hogy ki mit gondol rólam,és nem ciki nyáron a melegbe az hogy harisnya van rajtam? Fekete harisnya. Pontosabban comb visz,de ugye harisnyának látszik.

Nekem igazából nincs melegem benne,komfortosabban érzem magam mint a csúnya lábaimmal.

De még is bennem van,hogy vajon mit szólnak az emberek,hogy 40 fokba harisnyába flangálok.

Tudom a hiba bennem van,de érdekelne a véleményetek.

Köszönöm szépen!

2022. jún. 17. 22:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet:

- vagy Te vagy a bordás harisnyás másik topikokból,

- vagy őt láttad.

:D

2022. júl. 22. 20:46
 22/26 A kérdező kommentje:

Bordás harisnyás? :D mire gondolsz?

Nem én vagyok amúgy.

2022. júl. 23. 20:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Keresd a GyK-n
2022. júl. 28. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
21-es! A 20.válaszoló vagyok! Ha rám gondolsz, ki kell,hogy ábrándítsalak! Nem én vagyok a harisnyás srác,sem a kérdés kiírója.Csak leirtam, amit láttam! Általában én leszarom,hogy ki mit visel,egyébként is senkinek semmi köze hozzá, de ez nekem kicsit feltűnő volt.
2022. aug. 1. 10:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem ciki, én is szoktam.
2022. szept. 3. 17:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz azzal, mit szólnak. Kit érdekel! Neked jó, kellemes és ennyi. Engem inkább az zavar, ha nem visel valaki harisnyát. Lehet, túl konzervatív vagyok, de szerintem szebb harisnyában, mint anélkül. Munkahelyen, esetleg hivatalos helyen meg esetleg formaruhához jobb is ha van, van ahol kell.
máj. 25. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!