Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is webshop függő?

Más is webshop függő?

Figyelt kérdés
Állandóan böngészem a ruhákat, cipőket. Azért megfontolom mielőtt megveszek valamit, de tényleg napi szinten nézegetem, hogy hátha találok valamit jó áron.
2022. jún. 17. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Be kell vallani, igen. Főleg, ha akció van valahol. Mindig megnézem, látok-e valami csinosat a feleségemnek. Néha, amikor készletkisöprés van valahol, egész kollekciót sikerült már venni annyi pénzért, mint máskülönben egy ruha lenne.
2022. jún. 17. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat nézegetem, de nem vásárolok mindig. Viszont ha vásárolok ruhát, cipőt, akkor már szinte csak webshopból.

Nem túl nagy a választék az üzletekben, és a mi városunkban nincs is sok női üzlet. Online nagyon sok jót látok, de azért visszafogom magam. Nem veszek meg mindent :)

2022. jún. 17. 09:31
 3/3 Metionin ***** válasza:
100%
Függőségnek nem nevezném de rendszeres időközönként végigböngészem a kedvenc webshopjaimat és turijaimat. Ennek ellenére ritkán vásárolok. Szerintem nincs ebben semmi rossz, nézegetni nem azt jelenti, hogy a szükséges dolgok rovására megy. Pl. amikor unom a gyakorit de üresjáratom van és nem kezdhetek semmi értelmesbe, a shein-re megyek fel :D
2022. jún. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!