Jó lenne ez a szett egy 15 éves lánynak suliba?
Hétfőn így szeretnék menni suliba.
Szerintetek elmehetek így? Nem túlzás egy 15 éves lánynak? :)
Képet sajnos nem találtam róla..
Annyira nem illik hozzá szerintem úgyhogy fekete táskával veszem fel :)
Köszi a válaszokat !!
Esetleg a cipőt cseréld le, de azt sem feltétlen... Ha hordasz magassarkút, akkor nyugodtan, a lényeg, hogy szépen menj benne. :) Nincs ebben semmi rossz, divatos, nőies, de nem túl kihívó, a piros cipő kell is hozzá, anélkül túl unalmas lenne. Jó ízlésed van!
21/L
öhhhh.... maga a szerelés nagon király, csak egy kérdés:
pontosan ugyanilyen cuccaid vannak?
Mert ezek a fotók eléggé profi fotóknak tűnnek, nem olyan, mintha te készítetted volna géppel, vagy telefonnal.
Bocsi az off-ért, de hát ha ez jön le nekem....
Jah....: látni kéne téged ebben a cuccban. A testalkatod miatt, hogy milyen magas vagy, meg ilyenek.
Vannak olyan lányok a mai világban, akik ha felöltöznek így, borzasztóan nevetségesnek hatnak, mivel koravénnek tűnnek.
Mondjuk tegnap délután összeismerkedtem egy lánnyal, aki valahogy így volt felöltözve: ilyen buggyos gatya, fekete magassarkú bokacsizma, meg bőrkabát. Sima kiengedett hosszú loknis haj, és semmi smink!!!! Még alapozó meg pillaspirál sem volt rajta.
Nagyon jó emberismerő vagyok, és minimum 23-nak néztem. Még meg is kérdeztem tőle, hogy hova jár fősulira, és kinevettek a haverjai, hogy ő még csak 14 éves, és most elsős gimnáziumban.... :O
Nahát köszi szépen, ennyit rólam, és az emberismerettségemről....
Szóval ha nagyon jól áll neked, és nem hat nevetségesnek, akkor biztosan téged is minden pasi megcsodálna ahogy az utcán sétálsz, viszont minden csaj irigyelne...
Még én is megnéznélek, pedig nem szoktam a csajokat bámulni. :D
na jól van. puszkó
19/L
15:18 vagyok:
Most látom, hogy a kabátnak 230.000. Ft-os ára van.
A gyűrű 2500 Ft.
A felső 4000 ft
A gyatya 65.000Ft
a cipő meg 2200Ft.
tuti, hogy konkrétan ez a kabát nincs meg neked, hacsak nem ti nyertétek meg a lottót.
vagy te vagy orbán eggyik lánya.
XD
kicsit furi.
csinálj már pls. a kabátról egy olyan képet, ahogy az ágyadra rá van terítve, és a gyűrű mellé van rakva!!!
aztán linkeld be!
kösssszzzz...
gondolom ez nem nagy kérés. meg ha van neted, akkor telódnak is kell lennie... azzal lefotózhatod.
XD megha van ilyen kabátra pénzetek, akkor nem gagyi telefonod van, az tuti XD
Istenem hogy lehet mindenki iylen rossz indulatú?
Senki nem mondta hogy ez az ő ruhája vagyhogy ő fényképezte.
Gondolom hasonlója van ami ilen összhatást ad ezért kérdezte...
sok hülye gyökér jobb dolgotok nincs csak kötözködni...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!