Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hervis csere ügyben érdekelnek...

Hervis csere ügyben érdekelnek tapasztalatok. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy papucsot a Hervisből. Sajnos kicsi lett, így vissza szerettem volna vinni kicserélni egy nagyobbra. Az eladó hölgyike már alapból egy flegma bunkó volt, majd végül közölte, hogy nem veszik vissza, mert a talpán használat nyomai vannak. A papucs csak itthon lakásban lett próbálva, pont annyi "nyom" volt rajta, mintha ott az üzlet padlóján próbálod fel, és mész benne egy kört. Egy nedves törlőkendővel tökéletesen el tudtam most távolítani. (Egyébként a címke sem lett levágva róla, nem tudom, mit gondolt, úgy mászkáltam vele az utcán??) Szerintetek mit tehetnék ilyenkor? Egy másik Hervis üzletben próbálkozzak, hátha ott nem menstruál az eladó? Nem találtam arra vonatkozólag infót a honlapjukon, hogy másik üzletbe is vissza lehet-e vinni. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

2022. jún. 11. 10:36
 1/1 A kérdező kommentje:

Közben megoldódott. Azért leírom, hátha a jövőben más is jár így:

Bementem az Árkádban lévő Hervis üzletbe. Nagyon készségesek voltak az eladók. Mondták, hogy ők sem igazán értik a dolgot, valószínűleg nem volt kedvük az ottani kollégáknak a cserebere mizériához, mert először visszáruzni kell a rossz méretet, és utána újra lehúzni a jót. Elnézést kértek a gödöllői kollégák névében is, és körülbelül 10 perc alatt megoldották. Valószínűleg úgysem fogják látni, de innen is köszönet az Árkád Hervis eladóinak a kedvességükért. :)

2022. jún. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!