Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenkor mi van az About you-val?

Ilyenkor mi van az About you-val?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon megbízhatónak tartottam őket, de most nem tudom mit gondoljak. Már több, mint egy hete vissza se igazolták, hogy küldeni fogják a pénzt. Máskor max 1 hét múlva az összeg a számlámon volt annak az összege amit épp visszaküldtem. Igaz hogy csak 2500 forint értékben rendeltem egy olyan ruhadarabot, ami nem volt jó rám végül, meg el is volt varrva benne a cipzár, de még egy e-mailt sem kaptam arról, hogy ellenőrizték a csomagot, és utalni fognak. Telefonon azt mondták nekem, ha letelik a 14 nap, akkor ismét telefonáljak, ha még sem küldik.

2022. jún. 9. 18:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Alig próbáltam fel az adott ruhát, már másnap vissza is küldtem.
2022. jún. 9. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Öbattyú már csak ilyen.
2022. jún. 9. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Most a nagy májusi akció miatt valószínűleg leterheltebbek és így hosszabb ideig is eltarthat. Hiába küldted vissza gyorsan és hiába nem nagy tétel, nem ezen fog múlni, úgy tűnik még nem dolgozták fel. Várd meg a 2 hetet, ennyit ígérnek és ezt tartani is szokták. Szerintem teljesen megbízható, nekem még nem volt velük ilyen tekintetben rossz tapasztalatom, csak ha nagyobb akció során rendelsz, akkor kicsit lassú tud lenni a rengeteg csomag miatt. Vissza fogják utalni hamarosan, ettől nem kell félned.
2022. jún. 9. 19:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Rendeltem a nagy májusi leárazás alatt olyan 10 ezer értékben is, amit visszaküldtem, akkor is pár nap alatt utaltak is. De most nem tudom mi húzódik el ilyen hosszú ideig. Telefonon azt mondták a tegnap, hogy még Alsónémediben van a csomagom.
2022. jún. 9. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az érték számít, akkor lehet pont kevesebb csomag érkezett vissza és azért tudták hamar feldolgozni. 2 hetet ígérnek, szóval amíg azt tarják, addig nincs gond és nem is jelenti, hogy ne lenne megbízható. Sajnos ilyenkor számolni kell vele, hogy nem lesz meg pár napon belül.
2022. jún. 9. 19:24
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Megunták, hogy minden hülyeséget megrendelsz csak hogy visszaküldözgesd.
2022. jún. 9. 20:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem mindent küldök vissza, sok mindent megtartottam, de volt már olyan, hogy a cipzár el volt varrva, hiába a saját méretem rendelem meg, még sem jó, mert azt is hol van olyan, hogy kisebbnek felel meg a mérete.
2022. jún. 9. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:

De attól nem kevésbé megbízható, hogy most nem 3 nap után utalja vissza, mert sosem vállalták ezt. Amit vállalnak, hogy 14 napon belül visszautalják, tehát maximum akkor lehet panaszkodni, ha ezt nem tartják be.

De egyébként minden webshopnál belefér pár nap csúszás is, főleg amikor eleve nagy a forgalmuk a leárazások miatt. Ettől nem lesz kevésbé megbízható.

2022. jún. 9. 22:38
 9/12 HoneyBunny ***** válasza:

Nekem elkeverte a GLS ketto csomagomat is, amit visszakuldtem hozzajuk.

Meg kell varni a 2 hetet es a 14. napon mar keresheted oket a problemaddal. Akkor utana neznek a rendszerukben es kapni fogsz e-mail-ben egy nyilatkozatot, amit ki kell toltened es visszakuldened nekik a valaszban. Nekem mar aznap igazoltak is vissza a visszakuldesemet es a penz is megerkezett masnap.

2022. jún. 10. 02:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Milyen nyilatkozatot fognak küldeni?
2022. jún. 10. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!