Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy is működik ez pontosan? ...

Hogy is működik ez pontosan? Bővebben lent olvasható!

Figyelt kérdés

Ha egy webáruház kosarába rakom a termékeket, de rögtön nem tudom őket megrendelni, attól azok még ott maradnak a kosárban?

Ha igen, mennyi ideig?

Nem törlődnek ki?

Tehát úgymond lestoppolhatom/lefoglalhatom őket?

Ha ez így nem működik, akkor milyen módon tudom lefoglalni az adott termékeket?

2022. jún. 8. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam már olyan webshoppal ahol benne maradnak, de olyannal is ahol ha becsukod az oldalt akkor a kosár tartalma törlődik

Önmagában a termékek kosárba helyezése nem jelenti a lefoglalásukat (de ezt amúgy általában írják is a weboldalon), szóval ameddig nem véglegesíted a rendelést addig simán megveheti más az adott dolgot

Hogy tudod lefoglalni az adott terméket? Sehogy, max a rendelés elküldésével, de azt akkor már ugye megrendeled nem pedig "lefoglalod, hogy később megvedd"

2022. jún. 8. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb oldalon kiírják, hogy nem így működik, a kosárban csak addig marad, amíg nem fogy el a termék.

Lefoglalni nem tudod sehogy. Nekik az az érdekük, hogy eladják.

2022. jún. 8. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod lefoglalni, ha a kosárban is maradnak, attól még más meg tudja venni közben és akkor neked mutatni fogja, hogy töröld az adott terméket, mert már nincs több. Nincs is ilyenre lehetőség, azé lesz, aki előbb megveszi (úgy, hogy ki is fizeti).
2022. jún. 8. 17:43
 4/4 NTBS ***** válasza:
Van ahol marad, van ahol nem, de csak addig megvehető, amíg van raktáron. Ők eladni akarnak gyorsan, minél többet.
2022. jún. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!