70C melltartót hol lehet kapni viszonylag normális áron?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy a B kosár kicsi rám, viszont a 75-ös körméret nagy, ezért hülyén néz ki rajtam az összes melltartó.
2 db-om van, ami tényleg passzol rám, 70C méretűek, tökéletesek, pár éve vettem őket, csak sajnos nagyon drágán.
Inkább élőben szeretnék vásárolni, nem online, nem szeretnék visszaküldözgetni, ha esetleg valami probléma van. Van valami ötletetek?
2022. jún. 8. 09:19
1/4 anonim válasza:
Mi számít normális árnak számodra?
Én a sloggiban veszek, ugyan ott nem így vannak számozva de ha jól emlékszem 70c volt az utolsó ilyen számozású melltartóm. De volt az aldiból is, meg talán a h&m-ből is, kb bárhol kaptam, csak nem voltam velük elégedett.
2/4 anonim válasza:
Mi a normális ár?
H&M-Ben nézted már?
3/4 anonim válasza:
Tezenis. Bár ott 5-6k között van. Newyorkerből sikerült kevesebb, mint 2k-ért vennem, de sajnos 1 év alatt gallyra ment. Hiába varrtam meg kibújt a merevítője
4/4 anonim válasza:
Az összes ilyen méretű melltartóm a Tescóból van, némelyik több éves, de még mindig teljesen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!