Lányok,ha nyernétek a lottón több milliárdot akkor hogyan öltözködnétek?
A stílusom alapjaiban nem változna. Habár ha belegondolok ilyenkor illik az elithez öltözni, valójában én mindig elegáns-letisztult ruhákat hordok, szóval ezen nem változtatna.
A pénz egészét nyilván nem költeném ruhákra, a változás csupán annyi lenne, hogy megpróbálnék fenntarthatóbb helyről, lehetőleg hazai termelőktől vásárolni. Ezt sajnos nem tudom jelenleg megengedni magamnak, mivel vannak olyan kistermelők akik egy basic sima pólót akár tizezerért is adnak. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem mennék rá márkákra, tehát nem azt tartanám szem előtt, hogy gucci legyen vagy ck, tényleg a fenntarthatóságra és hazai vállalkozók pártolására fordítanám a pénzt.
Ugyanúgy, mint most, csak kicsit felfrissíteném a ruhatáram.
De nyilván ugyanaz állna jól akkor is.
Csupa természetes és magas minőségű anyagot (len, kasmír, selyem, stb) hordanék, és mértékre készített bőr cipőket.
A stílusom nem változna alapjaiban (vintage, folklór és military inspiráció) de valószínűleg megvennék olyan különleges darabokat, amikre most sajnálom a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!