Milyen szoknya legyen ma rajtam? 22/L
Figyelt kérdés
Képek is jöhetnek az ötletekről! ^^2022. jún. 6. 06:06
1/10 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van.
Azt se tudjuk, hogy milyen a stílusod, hogy nézel ki..stb.
Most mondjam azt, hogy vegyél fel egy Mystic Day márkájú fehér szoknyát, van neked olyanod? Vagy vegyél fel egy fehér mini farmerszoknyát, az jobb?
Az értelmi szinted meglátszik a kérdéseden. 🤦😒🙄
2/10 anonim válasza:
3/10 Noren1989 válasza:
Rövid, kockàs. Én is tegnap làttam egy irtózatosan jó seggű lànyon.
Am mész benne valahova, vagy csak a 4fal közt fogsz benne paràdézni?
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, de biztos csini leszel benne. ^^
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán milyen szoknyáid vannak otthon? Szerinted mi belelátunk az internetről a szekrényedbe?
6/10 anonim válasza:
szerintem pont az ellenkezője, mint a #2-es által linkelt merev farmerszoknya (bocsi, ízlések és pofonok :) ) - egy libbenős, laza nyári szoknya sokkal csinosabb
7/10 anonim válasza:
én kockás rakott szoknyát huztam föl reggel vékony harisnyával. jól érzem magam benne.
8/10 anonim válasza:
Milyen magas vagy, hány kiló, mit szeretnél hozzá felvenni, milyen szín a kedvenced stb. stb.
9/10 anonim válasza:
és főleg milyen alkalomra akarod felvenni?
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!