Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez visszafogottságnak,kifinomu...

Ez visszafogottságnak,kifinomultságnak számít egy férfinél?

Figyelt kérdés
A testvérem 31 éves férfi,direkt nem vesz olyan márkájú ruhákat amin feltűnően látszik a márka,valamint nem is költ drága márkájú ruhákra,inkább,színek összhangja alapján és az anyag minősége alapján vásárol. Ő szerinte a nagyon látszó márkáju ruhát hordó emberek,primitívebbek(Retro,Calvin Klein,Tommy Hilfiger stb...),főleg sok roma hord ilyeneket.
2022. jún. 5. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Csupán ez az ízlése.

Arról meg, hogy sok roma hordja a kamu és replika Retro, Ck, Tommy cuccokat nem a márka tehet.

Én is szeretem a retronak a cuccait mégsem vagyok roma.

2022. jún. 5. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Egy normális ruhától senki se lesz primitív, akkor se ha felismerhető a márkája.

A nagy feliratokat én se szeretem. De van, akinek jól áll.

A testvéred eléggé el van szállva magától.

2022. jún. 5. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

"főleg sok roma hord ilyeneket."

Nem tudom mi a kifinomult abban, hogy burkoltan lenézi a romákat.

2022. jún. 5. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A testvéred csóró és ezzel magyarázza, hogy miért nem hord márkás ruhát.

A nagy feliratosakat én se szeretem de a szoliddal semmi baj nincs.

2022. jún. 6. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán komplexusos, és így kompenzál, hogy ilyen ideológiát gyárt az öltözködéséhez, amiben ő aztán mindenkinél szofisztikáltabb.
2022. jún. 6. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaza van, az anyagminőség és az összhang sokkal többet számít, mint a márka. A nagy, messziről virító márkajelzés valóban mindig gyanús. Azt a benyomást kelti, hogy az illető csak mutatni akarja, hogy neki telik arra is. A kifinomult emberek nem viselnek óriási logókat. Ha kicsiben látszik, az más.
2022. júl. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!