Lányok! Hol szoktatok bugyit venni?
Márkásat, pl. Triumph, Sloggi vagy egyszerűbbet, pl. C&A, H&M, stb? És milyen fajtát hordtok?
Korotokat írjátok le légyszi! Köszönöm!
Mivel elég könnyen piszkosodik, így leginkább olyan üzletekben vásárolok, ahol észszerűbbnek látom az árakat (pl. H&M, Sinsay, F&F), innen van a legtöbb alsóneműm.
Vannak olyan bugyijaim is, amik a piacról vagy olcsó kínaisból vannak (ezek a "menstruációs", párszázas bugyik, amiket nem sajnálok, ha egy vérfolt nem jön ki belőlük).
És vannak olyan bugyijaim, amik márkásabbnak számítanak (Triumph, VS), de ezeket nem a mindennapokban hordom.
25L
A leírás első szava után úgy gondoltam egyből kilépek a kérdésből, mert nem márkás bugyikat veszek, de aztán megláttam, hogy a H&M márkásnak számít, szóval nagyot nézve bár, de leírom gondolatmenetemet :D
Szóval az a helyzet, hogy én nagyon szeretem ha egy bugyi változatos, nem szeretem a pakkokba kaphatóakat, amik ugyanolyanok csak más színben, egyszerűen szeretem a különböző mintákat, csipkéket, és a párom is szereti az ilyen típusú változatosságot. Mivel a bugyi egy könnyen elhasználódó ruhadarab, ezért nem látom értelmét annak, hogy nagyobb márkáktól vegyek több ezer forintért egy darabot. Nem is beszélve arról, hogy hiába a különböző boltok és márkák, ha megnézitek a triumph és a victoria secret kínálatát gyakorlatilag ugyanolyan bugyik vannak ott. Ugyanazon a helyen a csipke, ugyanolyan típusú, egyszóval unalmasak. A kínaik ezzel szemben szerintem mérföldekkel kreatívabbak, és emiatt én shein-ről rendelem a bugyijaimat, illetve sinsaybe is szoktam járni, mert ott is elég jó a kínálat.
Én is általában H&M-ben, C&A-ban, nagyon ritkán Pepcoban veszem. Van pár drábább is (Triumph), megy egy-két kínai, hasonlóan az elsőhöz, ami például nem baj, ha menstruációnál esetleg olyan lesz (még sosem fordult elő).
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!