Lányok! Nem izzadtok be nagyon a bőrnadrágba? 30 fokban is nagyon sok nőn látni.
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 21:22
1/18 anonim válasza:
Ha a fényes bőrnacikra gondolsz, akkor nem. Imádom őket, hidegben, melegben is.
2/18 anonim válasza:
Nem, viszont imádom viselni, imádom ahogy a lábaimhoz simul.
3/18 anonim válasza:
Hát én nem tudom elviselni, nagyon beleizzadok. Csak ősszel hordom hűvös időben.
4/18 anonim válasza:
Műbőrre gondolsz, amit mostanában sokan hordanak? Mert rendes bőr az talán 1000-ből ha 1 az.
Egyébként de. Nem igazán szellőzik és nem is légáteresztő az anyaga.
5/18 anonim válasza:
Szerintem nem a bőr vagy latexre gondol a kérdező, én olyanokat nem látok.
Amiket hordanak az egyszerű sportos lycrás leggingsek, ami biztos nem olyan meleg, mint a latexes fényes leggingsek,mert azok semmit nem szellőznek.
6/18 anonim válasza:
De, ezért hordom csak ősszel és télen
7/18 anonim válasza:
Én csak bele szoktam pukizni, mert az olyan jó érést ad.
8/18 anonim válasza:
A börnaci azért jó, mert télen hideg, nyáron meleg....
9/18 anonim válasza:
Ez a bőr leggings az egyik legundorítóbb dolog amit mostanában a nők magukra húznak, baromi ízléstelenül viselik ! Tudni illik minimum hosszú felsővel kellene, mint ahogyan a leggingset is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!