Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen egyenruhát választanáto...

Milyen egyenruhát választanátok iskolába?

Figyelt kérdés
Ha minden nap egyenruhában kéne iskolába járni, nektek milyen viselet tetszene a legjobban?

2022. jún. 3. 11:22
 1/5 Metionin ***** válasza:
58%
Valami olyat terveznék, amiből van mindenféle ruhadarab, pl. több fazonú póló, ing, blúz, kardigán, pulcsi, nadrág, szoknya stb. és mindenki a saját stílusa szerint hordhatná, abból venne megfelelő mennyiséget, amit hord is. De az összes cucc egyazon dizájn lenne, szóval látszódna, hogy hova tartozik az illető. Mindennapi használatra a sablon fehér inget/blúzt nem raknám bele, az tuti.
2022. jún. 3. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Ami a parlamentben van a honatyákon. Öltönynek hívják.
2022. jún. 3. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk köpenyt kell hordani, szóval azt :D amugy tenyleg praktikus, meg szerintem annyira nem nez ki rosszul, alt kigombolva hordja mindenki.
2022. jún. 4. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Én nem hordatnám mindenkivel ugyanazt az adott ruhadarabot, hanem inkább színeket / árnyalatokat adnék meg, és lehetne szabadon választani felsők meg alsók közül... mondjuk lenne 5-6 felső, 5-6 alsó. Kényelmes cuccok lennének. Vagy még az is oké lenne nekem, ha mindenki vehetne azt, amit akar, nem is lennének választható ruhadarabok, csak az árnyalat lenne megadva meg pár alapszabály (pl. mennyit takarjon az adott ruhadarab, uszító szöveg ne legyen rajta... mint egy átlag házirendben kb.).

És ennek lenne egy ünnepi formája - az picit behatároltabb lenne, 1-2 választható felső vagy alsó.

2022. jún. 5. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem a fekete rakott szoknya és a fehér blúz tetszene legjobban egyenruhának. bírnám, ha mindennap ezt kéne viselnem, ám így is gyakran öltözködök így.
2022. aug. 9. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!